Ženama privlačniji inteligentniji muškarci

ženama interesantniji kreativniji i inteligentniji muškarciZnanstvenici sa kalifornijskog sveučilišta istraživanjem su utvrdili kako su inteligentniji muškarci ženama zanimljiviji kao potencijalni partneri ne samo za duge veze (brak), već i za kratke avanture! Njihovo istraživanje je objavljeno krajem rujna ove godine u članku ‘Intelligence and mate choice: intelligent men are always appealing’ u časopisu Evolution and Human Behavior. U istraživanju su sudjelovale 204 žene. 

I brojna druga dosadašnja istraživanja su pokazala da žene radije biraju inteligentnije muškarce za brak jer im to pruža bolji pristup resursima i roditeljsko ulaganje u potomstvo. Iznenađenje u ovom istraživanju je da žene biraju pametne, a ne lijepe muškarce i u vezama na jednu noć.

Izgleda da ipak ima nade za muškarce koji vise u knjižnicama, istraživačkim laboratorijima, računalnim centrima i drugim neatraktivnim mjestima. Stoga, dečki, glavu gore, vaša inteligencija i kreativnost bi se brzo mogle isplatiti, i na kratke i na duge pruge!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube