Diskvalifikacija zbog golotinje na karnevalu u Rio de Janeiru

Karneval u RiuSvake godine na karnevalu u Rio de Janeiru djevojke kruže gotovo nage natječući se u paradi maski i zabave. To je posve uobičajeno, zapravo zbog vijesti i slika koje nam pristižu iz Ria, nekako i očekujemo razgolićene ljepotice pod maskama koje uglavnom ne skrivaju previše grudi i guzu.  

No ove godine golotinja je kažnjena izbacivanjem iz natjecanja jer se Viviane Castro iz grupe Sao Clemente preoskudno odjenula. Zapravo je imala na sebi 3,5 centimetarski priljepak, koji je skrivao ono što skriva smokvin list.

Dvadesetpetogodišnja Viviane Castro je inače brazilski model i plesačica. Nije baš sramežljiva, na većini fotki se pojavljuje naga.

Inače, njen ‘kostim’ je simbolizirao starosjedilačke Indijance u trenutku dolaska Portugalaca. U karnevalskoj sambi je dopušteno biti skoro gol, ali ne i potpuno. Na žalost njene grupe, maleni priljepak (izgleda da se radi o najmanjem komadiću odjeće nošenom na karnevalu u Riu) joj se, zavraga, otkvačio tijekom paradiranja. To je sucima bio povod da je diskvalificiraju zbog ‘pokazivanja genitalija’.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube