Zanimljivosti

Rođeni za ples

Autori ovog videa su mladima u Mozambiku dali prvi put da čuju Aviciijevu pjesmu Levels.  Nasumičnim odabirom sudionici su dojmljivo otplesali ovaj hit, koreografija plesača je, tvrde autori videa, potpuna improvizacija.

Maradona pjevao i plesao kako bi zaradio rođendansku tortu

Pred više od 50.000 obožavatelja Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša svih vremena,  morao je zapjevati i zaplesati u indijskom gradu Kannuru kako bi zaradio rođendansku tortu.  Za pedeset drugi  rođendan domaćini su Maradoni ispekli 25 kilogramsku tortu. Je li tortu zaslužio svojim nastupom, procijenite u ovom videu.

Ovo vam svima želimo: ples 94-godišnje bakice

Devedesetčetverogodišnja Mathilda Klein iznenadila je publiku i žiri na jednom plesnom natjecanju u Floridi. U pratnji plesnog partnera i hodalice za slabo pokretne osobe hrabro je izašla na podij i pokazala svoje plesno umijeće. Pokazalo se da je hodalica zavaravajući koreografski rekvizit. Zdravlje i plesno umijeće koje vam svima želimo kad budete 90+. 

Švedski recept: plesna pauza za ručak!

Ideja zanimljiva – premijera 2010. godine – porazna: pojavilo se svega 14 ljudi. Danas tisuće ljudi pauzu za ručak umjesto na kalorijama bogat menu troše na ples! Krenulo je iz Švedske te se širi Europom. 

Nevjerojatni ples dvogodišnjaka

On se zove William Stokkebroe i ima dvije godine. U videu koji je pred vama pokazuje nevjerojatni jive.  Inače, ako vam je prezime poznato; da, radi se o sinu  Kristine and Petera Stokkebroea – svjetskim prvacima u latino plesu. 

Ples na Mjesecu

Michael Jackson je, znamo svi, plesao Moonwalk. No video koje je pred vama je jedini kamerom zabilježen ples na našem najbližem nebeskom susjedu – Mjesecu! Javnosti je postala dostupna video snimka iz 1972. godine, na kojoj dva astronauta, Harrison Schmitt i Cernan Eugene, plešu, skaču i pjevaju na Mjesecu pjesmu ‘The Fountain in the Park’. …

Ples na MjesecuRead More »