Finale Supertalent Nove TV

Finale Supertalent Nove TVOve nedjelje, 11. prosinca 2011, održat će se veliko finale Supertalent showa Nove TV. Nakon pet polufinalnih emisija, u veliko finale ušlo je deset natjecatelja. Među njima puno je plesača. 

Prvi finalist je zagrebačka četveročlana plesna skupina Airflow koja će pokazati neobičnu kombinaciju gimnastike i borilačkih vještina s elementima breakdancea.

Borna Baričević i Iva Miljak među najmlađim su finalistima – Borni je 11, a Ivi 9 godina, a zajedno plešu već tri godine. Njihovi plesni učitelji su Nicolas Quesnoit i Ksenija Pluščec.

Endi Schrotter pleše hip hop i suvremeni ples, a u Supertalentu nastupa treći put.

Članovi čakovečkog breakdance kluba Nexus iza sebe imaju preko stotinu nastupa, a u Supertalentu nastupa samo dio članova.

Plesni Punktovi Zagreb postoje već dvadeset godina, a vodi ih plesna pedagoginja Ivona Perkov. U showu nastupa dvanaest djevojaka od 17 do 25 godina, a izvodit će jazz dance koreografiju ‘Vatrene ulice’.

Desset članova karlovačkog Promenada kluba pokaza će neobično kazalište sjena.

Rebecca Posavec se bavi i plesom, no u ovom natjecanju će ipak pjevati. Tek joj je devet godina.

Antonio Tkalec je varaždinski je pjevač, skladatelj i kantautor duhovne i svjetovne glazbe. Osim što se bavi glazbom bio je član američko-nizozemske glazbeno-kazališne skupine „Cosmo Entertaiment”.

Dvadesetogodišni Borislav Vranić oduševljava publiku svojim neuobičajenim umijećem držanja stvari na glavi.

Posljednja natjecateljica je dvanaestogodišnja Eva Pilić koja je već pet puta pobijedila na raznim festivalima. Svira klavir i pjeva.

Publika neće imati nimalo lak zadatak u odabiru najboljeg talenta!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube