sezona 2007

Ocjene žirija u finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Ovaj put su se ocjenjivala tri plesa. Zbrajale su se ocjene od tri plesa, i onda se radila uobičajena ljestvica koja se pretvarala u bodove. Lana i Hrvoje su bili bolji u jednom, a Mirjana i Luka u dva plesa. U ukupnom zbroju bodova Luka i Mirjana su imali četiri boda više.  

Usporedba finalista

Pozabavili smo se dosadašnjim rezultatima finalista ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. Prvo smo zbrojili ocjene žirija: Lana i Hrvoje su skupili 21 bod više od Mirjane i Luke. To je poprilična razlika u korist Lane i Hrvoja. (Napomena za čitanje tablice: stupci oznaka od 1 do 7 označavaju emisiju. 1 je prva emisija 3.11.2007, 2 je …

Usporedba finalistaRead More »

Ocjene žirija sedme emisije Plesa sa zvijezdama

I ovaj put su se ocjenjivala dva plesa. Zbrajale su se ocjene od prvog i drugog plesa, i onda se radila uobičajena ljestvica koja se pretvarala u bodove. U finalu će se plesom sučeliti Lana i Hrvoje s Mirjanom i Lukom. Zasluženo – osvojili su maksimalne bodove od žirija: svaki par osam desetki.  

Ocjene žirija šeste emisije Plesa sa zvijezdama

Ovaj put su se ocjenjivala dva plesa. Zbrajale su se ocjene od prvog i drugog plesa, i onda se radila uobičajena ljestvica koja se pretvarala u bodove. Luka i Mirjana prvi do pokera desetki u ovoj sezoni, a Gobac i Tamara rade što hoće (tj. što Gobac hoće) i – ne mogu ispasti.