Pobjednici sedme sezone Plesa sa zvijezdama su Barbara Radulović i Robert Schubert

Barbara Radulović i Robert Schubert u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama paso dobleSuvereno su vladali plesnim podijem u svih osam tjedana. Osvojili su žiri i publiku apsolutnim plesom. Nagrađeni su pobjedom, a nagrađeni smo i mi: užitak ih je bio gledati. Barbara Radulović i Robert Schubert zasluženo su pobijedili, sve drugo bilo bi nepravedno.

U specifičnom finalu nakon dva plesa trebao je ispasti jedan par, a preostala dva su trebala u 15 minuta osmisliti koreografiju na glazbu koju su izvukli ždrijebom. Nimalo lak zadatak. Uvod u finale bio je Gangam Style – nevjerojatan Psyjev hit koji je na Youtubeu pogledan nedostižnih milijardu puta. Specifičan ritam ponio je i Duška Ćurlića kojeg je začas na zemlju spustio Elio Bašan komentarom bio je to dobar Gadan Style.

Pravi baletni doživljaj

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić najprije su plesali jive.
– Dostignuli ste majstorstvo! – komentirala je Milka Babović.

Drugi njihov ples, freestyle, za Dinka Bogdanića bio je pravi baletni doživljaj.
Za oba plesa skupili su 79 od mogućih 80 bodova.

Genijalni paso doble i alkemičarski freestyle

Barbara Radulović i Robert Schubert pokazali su genijalan paso doble.  Snažan i svakako neuobičajen vizualni doživljaj.
– Savršena tehnika, savršena koreografija, jedino je glazba bila čudna – riječi su Davora Bilmana uz ovaj nastup.

Freestyle Barbare i Roberta za Elia Bašana je bila prava božićna priča. Nama se činilo da je ovo par alkemičara: svaku glazbu pretvaraju u zlatne pokrete.
No možda je najbolji komentar Dinka Bogdanića:
– Očekivao sam još luđe. No bilo je super!

Može li luđe od super? Možda, ali to mogu samo Barbara i Robert! Ukupno 79 bodova od žirija poravnala ih je s Mirnom i Damirom.

Saša uživa ili glumi?

Saša Lozar i Marija Stošić plesali su prvo sambu, i to ne baš savršenu. Oštroumni Davor Bilman nakon izvedbe otvoreno je rekao Saši (koji u svakoj rečenici u ovom showu upotrijebi riječ uživam):
– Izvrsno uživaš ili izvrsno glumiš?!

Freestyle je bio puno bolji, pa su Saša i Marija dobili same desetke za ovaj ples. No samba je bila lošije ocijenjena, a očito je i da gledateljima nisu baš legli pa je ovaj par ispao u utrke za titulu naj.

 Izvuci, poslušaj, otpleši

Po prvi put u superfinalu dva para su ždrijebom izvlačila glazbu na koju će morati plesati: limit za osmišljavanje koreografije bio je svega 15 minuta.

Barbara i Robert plesali su prvi.
– Nismo vas precjenjivali do sada! – ustvrdila je Milka Babović aludirajući na supervisoke ocjene koje je žiri pokazivao za dosadašnje nastupe R&B.

Mirna i Damir nisu ostali dužni. I njihov ples je bio vrlo lijep, pravi užitak za gledanje.

Glasovi publike odlučili su: Barbara Radulović i Robert Schubert pobjednici su sedme sezone Plesa sa zvijezdama.

U zabavnom dijelu nastupila je Colonia, zbor Izvor te prošlogodišnji pobjednik Marko Tolja koji je uručio nagrade Barbari i Robertu.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube