Pet desetki za Barbaru Radulović i Roberta Schuberta, ispala Blaženka Leib

Barbara Radulović i Robert Schubert u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdamaPetu emisiju Plesa sa zvijezdama  obilježili su savršeni nastupi Barbare Radulović i Roberta Schuberta, ispadanje Blaženke Leib i Patrika Majcena te histerično kreveljenje Mirne Medaković. Umjetnim te nadasve iritantnim smijehom počastila nas je i Ana Begić Tahiri. Za neke zvijezde bilo bi bolje da se nakon plesa odmah izgube iz kadra. Za neke druge, poput Darka Janeša, žao nam je kad prestanu govoriti.

Blaženka Leib i Patrik Majcen otvorili su plesnu večer dobrim i ležernim slowfoxom. Elio Bašan je smatrao kako je trebalo biti više kontakta, Dinko Bogdanić je hvalio mirnoću u plesnim koracima, a Davor Bilman istaknuo kako su Blaženkine ruke konačno proradile.

Rumbom na glazbu iz Dnevnika Bridget Jones su nas počastili Darko Janeš i Marija Stošić. Elio je hvalio živahnost i brzinu te odlično finale, a Dinko je čestitao Mariji što je ostala ozbiljna tijekom cijelog plesa.  Darkove pokrete rukama (koje trebate vidjeti u videu) Dinko je usporedio s plivanjem, a Barbara Kolar  je nastup Darka doživjela kao rumbu špiljskog čovjeka. Na upit koliko često je glumio zavodnika, Darko je otprve ispalio:
– Ja sam uvijek bil pijanac il idiot!

U quickstepu Mirne Medaković i Damira Horvatinčića Eliu je nedostajalo kompaktnog držanja zbog čega se Mirna gubila u hipovima. Davor Bilman komentirao je Mirnin neprirodan nalijepljeni osmijeh, što je ista popratila poluhisteričnim krajnje iritantnim smijehom. Umjetno kreveljenje nastavila je i u razgovoru s Barbarom Kolar, srećom brzo je izletila iz kadra. Zahvaljujemo režiji.

Blockbustersku slowfox koreografiju Saše Lozar i Marije Šantek najviše je hvalio Dinko:
– Bila je to najbolja slowfox koreografija u zadnjih nekoliko sezona!

-Večeras ste briljirali! – u tri riječi je savršeno opisao cha cha cha nastup Barbare Radulović i Roberta Schuberta. Zaslužene četiri desetke pokazali su suci prvi put ove sezone.

Slowfox Ane Begić Tahiri i Hrvoja Kraševca bio je jako dobar, iako početak nije obećavao – Ana je u uvodu podsjećala na gljivu. Kasnije je počela plesati, i to jako dobro. I ona je u stilu Mirne Medaković nakon nastupa nekontrolirano hihotala, srećom daljinski je bio spreman: odjednom je reklama za besprijekorni deterdžent na nekom slučajno odabranom kanalu bila superopuštajuća.

Na kraju su svi parovi istodobno na podiju pokazali umijeće plesanja bečkog valcera, a tu su se ponovno istaknuli Barbara i Robert.

U zabavnom dijelu prije proglašenja gubitnika nastupila je Lana Jurčević.
Blaženku Leib i Patrika Majcena izbacili su glasovi gledatelja, a najlošije ocijenjeni par, Darko Janeš i Marija Stošić, zahvaljujući Darkovoj prirodnoj duhovitosti, glasovi publike ostavili su u natjecanju.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube