Ispala Ana Begić, dezorijentirani voditelj i žiri nakon fantastične sambe Barbare i Roberta

Čarobna samba Barbare Radulović i Roberta Schuberta u sedmoj emisiji Plesa sa zvijezdama U finalu sedme sezone Plesa sa zvijezdama natjecat će se Mirna Medaković & Damir Horvatinčić, Barbara Radulović &  Robert Schubert te Saša Lozar & Marija Šantek. Potpuno zasluženo, ovo su uistinu bila tri najbolja para. Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac večeras su pokazali da se nalaze stepenicu ispod preostalih parova.  Barbara i Robert su otplesali sambu nakon koje su i voditelj Duško Ćurlić i članovi žirija zamuckivali i govorili nesuvisle rečenice – bila je to svemirska samba. Saša Lozar je jive otplesao kao muškarac u krizi srednjih godina na otužnom tulumu. Na kraju je i Davor Bilman Mirni i Damiru pokazao čudnu ocjenu.

Zbunjena Ana zapinjala za haljinu

Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac otvorili su quickstepom polufinalnu večer. Elio Bašan je primijetio Anino zapinjanje na vlastitu haljinu, a Dinko Bogdanić zbunjenost u izvedbi.

Drugi ples, sambu, Ana i Hrvoje su otplesali bolje, Davoru Bilmanu je to bio Anin najbolji ples do sada. Dinko je pohvalio dosta tešku koreografiju koju je Ana dobro savladala.

Katastrofalan jive Saše Lozara

Engleski valcer Marije Šantek i Saše Lozar bio je vrlo dobar. Žiri ga je hvalio no brojčane ocjene su bile nešto niže od opisnih.

Drugi ples Marije i Saše, jive,  bio je nevjerojatno loš, jedan od najdosadnijih koje smo ikad imali prilike gledati u Plesu sa zvijezdama. Saša kao da nije znao kud bi s nogama i rukama, nasumično je mlatarao njima te izgledao poput četrdesegodišnjaka koji na techno pokušava plesati kao što je u svoje vrijeme plesao na Beatlese.
– Držite se standardnih plesova! – poručio mu je Davor Bilman.
– Jive je bio promašaj! – iskren je bio Dinko Bogdanić.
Nakon što je vidio ocjene (osmice, sedmicu i šesticu, i to je bilo previše po našem sudu), Saša je odgovorio umjetnim osmijehom, posebno naučenim za ovakve prilike. Po ocjenama ukupno je ovo bio najlošiji par, spasili su ga glasači.

Savršeni svemirci Barbara i Robert

Tango Barbare Radulović i Roberta Schuberta bio je za četiri desetke.
– Savršeno! Pohvala za tajming! Ljepotom pokreta dočarali ste pravi tango – nije skrivao oduševljenje Dinko Bogdanić.
– Iznenađujete nas non stop – rekao je Elio Bašan napomenuvši kako Robert zadaje teške figure koje Barbara svladava s lakoćom.

Nakon svemirske sambe svi su bili zbunjeni: i Dinko i Duško i Elio, čak je i Barbara Kolar buncala o cičoj zimi dok je vani +10 i jaka južina. Davor Bilman je jedini izgovorio dvije suvisle rečenice:
– Ovaj ples je bio takav da čak ni ja nemam što filozofirati. Roberte, jako se malo vidi razlika tko je od vas dvoje profesionalac.

Mirna i Damir si postavili stupicu, dobro da su uopće stigli plesati

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić otplesali su izvrstan engleski valcer. Elio je hvalio koreografiju za vjenčanja, dodavši kako su pogodili esenciju engleskog valcera.

Njihov drugi ples, rumba, jedva da je počeo, a već je završio. Plesali su za iznos PDV-a kraće od uobičajenog.
– Kratak ples! Falilo je još sambe – komentar je Dinka.
– Sami ste si birali glazbu. Postavili ste si stupicu! – kategorična je bila Milka Babović.
Elio je kritizirao loš tajming, a samo inače strogi Davor Bilman zna je li ovom paru podigao desetku greškom ili je stvarno tako mislio.

Prije proglašenja gubitnika, publiku je u studiju i pred TV ekranima zabavio pjevački par Goran Karan – Helena Bastić otpjevavši pjesmu Zaboravi.

 

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube