Barbara Radulović i Robert Schubert rasturili, Davor Radolfi i Ana Herceg gubitnici večeri

Barbara Radulović i Robert Schubert u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdamaZbog plesa kakav su pokazali Barbara Radulović i Robert Schubert vrijedi provesti subotnju večer uz TV.  Njihov jive u najmanju ruku je oduševio publiku. ‘Zahvaljujući’ Davoru Radolfiju ove sezone više nećemo gledati prelijepu Anu Herceg.

Od osam parova, prvi su na plesni podij izašli Mirna Medaković i Damir Horvatinčić. Žiri je pohvalio izvrsne tango linije tijela, no par je dobio negativnu kritiku zbog previše statičnih elemenata. Na kraju su ipak dobili jako dobre ocjene (ukupno 29).

Jive Darka Janeša i Marije Stošić bio je tek prosječan. Elio Bašan je pohvalio raznovrsnost prikazanih ritmova, i usput napomenuo kako ga Darko podsjeća na Rodneya iz legendarnih Mućki. Od žirija je ovaj par dobio 23 boda.

Drugi tango večeri bio je Davora Radolfija i Ane Herceg. Davoru Bilmanu je Radolfi izgledao kao nož koji je duže vrijeme proveo u moru, aludirajući na nedostatak oštrine u plesnom izričaju latino pjevača.   Dinko Bogdanić utvrdio je kako je teško dobro izgledati uz savršenu figuru Ane.  Najlošije ocijenjeni par (dobili su i jednu dvojku, ocjenu koju žiri rijetko pokazuje) skupio je 18 bodova.

Najbolji tango večeri pokazali su Ana Begić i Hrvoje Kraševac. – Bio je to pravi doživljaj tanga! – rekao je Dinko.

Niko Pulić i Tamara Despot skupili su 23 boda u ocjenama.  Solidni jive, ali bez začina, postavio ih je u opasnu zonu ispadanja. – Kao da ste na jutarnjoj vježbi u kasarni! – komentirala je Milka Babović položaj Nikine ruke.

Slično su otplesali Blaženka Leib i Patrik Majcen.  Njihov tango je bio fluentan, ali koreografija je bila tanka, te im je žiri dodijelio isto 23 boda.

A onda su na podij izašli Barbara Radulović i Robert Schubert i napravili pravi show! Duhovito, lepršavo i ritmički besprijekorno; svakako pogledajte video zapis. Tri desetke i jedna devetka za pobjednike večeri.

Posljednji par, Saša Lozar i Marija Šantek, pokazao je tango jako dobrog tajminga i jednako dobre koreografije. Elio je kao malu manu istaknuo previše ravnih kretanja koja nisu u duhu tanga. Ocjene žirija dala su im 34 boda.

Elio Bašan i Dinko Bogdanić večeras su dijelili najviše ocjene (svako po 60), Milka Babović 58, a uobičajeno najškrtiji je bio Davor Bilman – ukupno 46, a pokazao je i rijetko viđenu dvojku. Voditelja Duška Ćurlića to je nagnalo da na prijevaru dvojku otme Davoru kako više ne bi pokazivao takvu bijednu ocjenu.

Prije proglašenja gubitnika, Davora Radolfija i Ane Herceg, publiku je zabavila Franka Batelić otpjevavši pjesmu Pred svima.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube