Virozna Jelena Perčin stajala, sjedila i hodala pa ispala

Virozna Jelena Perčin stajala, sjedila i hodala pa ispala (Foto: HRT)U šestoj emisiji Plesa sa zvijezdama ugodno su iznenadili Lana Banely i Damir Horvatinčić. Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac ispali su iz showa. Večeras je svaki par plesa dva plesa: jedan standardni i jedan latinoamerički.

Martina Tomčić i Marko Herceg sjajno su tangom otvorili šestu emisiju. Žiri ih je nahvalio, a Dinko Bogdanić je izjavio kako je ovo Martinin najbolji ples do sada. Drugim plesom, cha cha cha-om, Martina i Marko nisu oduševili žiri. – Kao da noge nisu Vaše – komentirao je Davor Bilman  Martinin cha.

Marko Tolja i Ana Herceg pokazali su sjajan slowfox. Još je bolji bio njihov retro jive za kojeg su pokupili tri desetke.

Quickstep Jelene Perčin i Hrvoja Kraševca je bio prosječan: Jelena je bila prezakočena u gornjem dijelu tijela, a žiri je ovom paru zamjerio i predug uvod. Niti u drugom plesu nisu se proslavili – virozna Jelena je veći dio cha cha cha plesa prohodala, prostajala i prosjedila, i gotovo da nije plesala. Za dva koplja su bili lošiji od ostalih parova.

Lana Banely i Damir Horvatinčić ugodno su iznenadili u ovoj emisiji. Vrlo elegantno Lanino držanje u engleskim valceru kao i precizan tajming te odličan rad bokova u rumbi donijeli su ovom paru visoke ocjene – u dva plesa dobili su tri desetke.

Prije proglašenja rezultata publiku u studiju i pred TV kamerama zabavljali su Vanna i Mario Huljev. Ukupno su prvo mjesto podijelili parovi Marko Tolja i Ana Herceg te Lana Banely i Damir Horvatinčić. Najlošiji par po ocjenama žirija, ali i publike, Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac, ispali su iz daljnjeg natjecanja.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube