PLES SA ZVIJEZDAMA Bend sabotirao gluhu svinju Hrvoja Šalkovića, Lana Baney u finalu nastupa gola!

Hrvoje Šalković - Lejla Bjedov (Foto: HRT)Četvrta emisija započela je neuobičajeno – bend koji je glazbena podloga plesačima je pogriješio na početku slowfoxa prvog para Hrvoje Šalković – Lejla Bjedov. U svemu se najbolje snašao Duško Čurlić koji je spontano uskočio na podij te izvukao nesvakidašnju situaciju. Petica Dušku za snalažljivost!

Kad se sve uštimalo, Hrvoje i Lejla su ponovo zaplesali. Hrvoje je više sjedio nego plesao, a to što je pokazao na podiju bilo je očajno, iako je žiri imao bolje mišljenje i nagradio ih s 19 bodova. Za svoje plesno umijeće Hrvoje je bio slikovit: – Kao gluha svinja hodam po podiju.

Paso doble Jelene Perčin i Hrvoja Kraševca bio je dobar i ništa više od toga. Jelena se preslabo unesla u ulogu španjolske plesačice. Elio Bašan nije štedio Jelenu u kritici, što čudi budući da je bio blag prema Šalkoviću. S ukupno 27 bodova ovaj par bio je predzadnji.

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić demonstrirali su dobar slowfox. Denis je pogodio gibanje slowfoxa, bilo ga je zanimljivo gledati u ovakvom plesu. Osvojili su 30 bodova.

Marko Tolja i Ana Herceg plesali su paso doble. Ana je osmislila dosta tešku koreografiju u kojoj se Marko dobro snašao. Bio je to teatralan i lijep nastup. Davor Bilman je pokudio prekruto tijelo Marka, no s 35 bodova ovaj par je bio najbolji.

Slowfox Lane Banely i Damira Horvatinčića bio je jako dobar. Žiri je pohvalio lijepe siluete i dobar balans, te im udijelio 34 boda. Usput, Lana je u uvodu obećala da će se skinuti gola ako uđu u finale. Lana, držimo te za riječ!

Zadnji par, Martina Tomčić i Marko Herceg, pokazao je dopadljiv paso doble. Dinko Bogdanić je pohvalio Martinino plesno-baletno držanje. Ovaj par je također najbolje ocijenjen (35 bodova), a Milka Babović je njima pokazala i jedinu desetku ove večeri.

Prije samog proglašenja gubitnika večeri, u zabavnom dijelu vidjeli smo fragment mjuzikla Footloose. Ovaj put nije bilo iznenađenja: najneuspješniji po ocjenama žirija i glasovima publike je par Hrvoje Šalković – Lejla Bjedov. Hrvoje je po ispadanju rekao: – Ništa nisam naučio. Gori sam nego prije dva i pol mjeseca. No usvojio sam barem teoretska znanja o plesu!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube