Marko Tolja i Ana Herceg pomeli konkurenciju u prvoj emisiji Plesa sa zvijezdama 2011

Marko Tolja i Ana Herceg (Foto: HRT)Prokušanim receptom ne mijenjaj ekipu koja pobjeđuje, HTV je uplovio u šestu sezonu Plesa sa zvijezdama sa uhodanom voditeljskom postavom, Duškom Ćurlićem i Barbarom Kolar (jesu li oni Helga i Oliver 21. stoljeća?!), te standardnim žirijem (Elio Bašan, Milka Babović, Dinko Bogdanić, Davor Bilman).

Šestu sezonu showa otvorio je par Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac. Bez vidljivih tragova treme suvereno su otplesali engleski valceri visoko postavili kriterije večeri. Žiri ih je visoko ocijenio, na kraju su završili kao drugi.

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić zaplesali su solidni cha cha cha. Elia Bašana (ali i nerijetkog gledatelja) Denis je figurom i izgledom podsjećao na Davora Gobca. Denis je ipak puno bolji plesač od Davora Gobca.

Martina Tomčić i Marko Herceg lijepo su prenesli emocije u ples te je i njihov engleski valcer jako dobro ocijenjen (završili su kao trećeplasirani).

Od Lane Banely i Damira Horvantičića se očekivalo znatno više, no nisu baš zablistali u prvoj emisiji. Njihov cha cha cha je bio tek prosječan.

Najslabija izvedba večeri bio je cha cha cha Hrvoja Šalkovića i Lejle Bjedov. Ovaj par je istaknuo kandidaturu za rano, možda već i prvo ispadanje iz showa.

Marko Tolja i Ana Herceg elegancijom su ispunili cijeli podij te je njihov engleski valcer bio najbolje što smo vidjeli u ovoj emisiji. Zasluženi pobjednici.

U nastupu Tatjane Jurić i Roberta Shuberta vidjela se trema prvog nastupa. Tatjana je pomalo mlako otplesala cha cha cha.

Večer su engleskim valcerom zatvorili Miro Ungar i Marija Stošić. Miro je plesao više revijalno nego natjecateljski. Pamtit ćemo malu Duškovu bodlju upućenu Miri:
– Gospon Miro, kako je nastupat na televiziji u boji?

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube