Ispali Miro Ungar i Marija Stošić, Hrvoje Šalković će nas mučiti i iduće subote

Miro Ungar i Marija Stošić (Foto: Dario Njavro, HRT)U trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama prvi su nastupili Miro Ungar i Marija Stošić. Njihov elegantni salonski tango i visoko treće mjesto po ocjenama žirija ipak nisu bili dovoljni za ostanak u natjecanju. Glasači su im pokazali palac dolje.

Lana Banely i Damir Horvatinčić u jiveusu prikazali previše taekwondoa što se nije pretjerano dojmilo žirija. Ipak bilo je zabavno pogledati njihov ples.

Tango mucanje i štucanje Hrvoja Šalkovića donijelo je njemu i Lejli Bjedov najniže ocjene. Ples im je više ličio na ples oko štange, nego na tango. Glasači ih vole pa ćemo ovaj par gledati kako se muči i iduće subote.

Jive Martine Tomčić i Marka Hercega bio je tek prosječan, Martini ovaj ples definitivno ne leži: proklizala je, demonstrirala mlitave kickove te pokazala premalo jivea u nastupu.

Marko Tolja i Ana Herceg izvrsnim tangom postali su najbolji par večeri. Ana je postavila hrabru i tešku koreografiju koju je Marko jako dobro otplesao.

Poput Martine Tomčić, i Denis Ahmetašević je pokazao jedva dobar jive. Bilo je više svega nego jivea.

Najbolji tango večeri otplesali su Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac. Teške figure koje je zamislio Hrvoje, njegova plesna partnerica je izvrsno i vrlo elegantno otplesala. Bili su drugoplasirani, za samo jednu ocjenu niže od Marka i Ane.

U showu su nastupile i četiri plesačice iz prijašnjih sezona: Ana, Tihana, Marija i Martina.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube