Petra Vlahova dosad spašavala publika, ovaj put žiri!

Nera i Damir (Foto: HRT)Petru Vlahovu je novu šansu dao žiri izbacivši Zijada Gračića. Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac našamarali su kameru, a Nera Stipičević i Damir Horvatinčić su pokupili najviše ocjene – četiri desetke. 

Stabilni odlikaši (prozvani tako zbog niskih petica koje su dobivali od žirija), Petar Vlahov i Ana Domišljanović otvorili su slowfoxom četvrtu emisiju. Petar je u jednom trenutku oštro krenuo prema žiriju, i taman kad je izgledalo da će kišobranom opalit nekoga, položio ga je na podij (tad je vjerovatno laknulo Davoru Bilmanu) i u slow modu potražio svoju partnericu. Uz Singin’ in the rain Grace Kelly otplesali su zapravo dobar slowfox. Petar se trudio i napredak je bio više nego vidljiv. Problem je bio što su drugi napredovali više pa je ovaj par po ocjenama završio na predzadnjem mjestu.

Nakon Petra i Ane, zahtjevnu koreografiju borbenog paso doblea izveli su izvrsni Hrvoje Kraševac i jako dobra Sanja Doležal. Maksimalno su koristili prostor, a u jednom trenutku su i pretjerali pa su u žaru plesa zviznuli u kameru u studiju. Bez posljedica.

Najbolji slowfox večeri pokazali su Mila Horvat i Robert Schubert. U uvodu s vježbi Mila se našalila tehnikom pile naopako poručivši gledateljima ‘Štedite novce! Možete nas gledati dvaput u istoj emisiji potpuno besplatno!’ aludirajući na mali broj glasova koji su dobili u zadnjoj emisiji.

Premalo paso doblea u prestatičnoj koreografiji demonstrirali su Zijad Gračić i Tihana Devčić i zasluženo osvojili najniže ocjene žirija.

Slowfox Bojana Jambrešića i Martine Bastić bio je više nego dobar – pomalo duhovita koreografija i dobar tajming te ukupna izvedba u kojoj su bili zaista skladni par dovela ih je na treće mjesto.

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić zaključili su večer najbolje ocijenjenim plesom ove sezone – pokupili su sve četiri desetke.

Nakon što su se ocjenama žirija pribrojili glasovi publike, u doplesavanje su ušla dva najlošije ocijenjena para – Petar i Ana protiv Zijada i Tihane. Dojam koji su oba para pokazala je bio bolji nego prvi put, i ustvari su izgledali podjednako dobri, no Elio, Milka i Davor su prednost dali Petru Vlahovu i Ani Domišljanović (Dinka se nije ništa niti pitalo budući da njegov glas nije mogao ništa promijeniti), tako da Ples sa zvijezdama napušta Zijad Gračić i Tihana Devčić.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube