U finalu Nera Stipičević i Damir Horvatinčić protiv Mile Horvat i Roberta Schuberta

Bojan i Martina (foto: HRT)U polufinalnoj emisiji ispali su Bojan i Martina, u doplesavanju su ih pobijedili Mila i Robert. Nera i Damir kao Ginger i Fred. Zaplesao i Davor Bilman, a Mila zbunila Elia.

Polufinalnu večer otvorili su engleskim valcerom Bojan Jambrošić i Martina Bastić. Žiriju nije promaklo Bojanovo dobro držanje i kretanje, te su ovaj par nagradili osmicama i devetkama. Slijedeći nastup, quickstep Nere Stipičević i Damira Horvatinčića Dinko Bogdanić je usporedio s legendarnim parom Ginger Rogers – Fred Astair. Pohvale za engleski valcer dobio je i treći par: Mila Horvat i Robert Schubert su prema Davor u Bilmanu otplesali najbolji ples u cijeloj sezoni.

U drugom plesu Bojan Jambrošić i Martian Bastić uprizorili su maštovitu paso doble koreografiju. Bojan je, ipak, premalo temperamentan za ovaj ples a i držanje mu je tek povremeno sličilo onakvom kakvo paso zahtijeva. Zato su opravdane hvalospjeve žirija za cha cha cha pokupili Nera Stipičević i Damir Horvatinčić. Nera je na trenutke uistinu bila veličanstvena. Kao prava španjolska plesačica na podiju je djelovala Mila Horvat u paso doblu. Kao da je Mila zbunila Elia Bašana koji je rekao da daje ocjenu devet, ali je podigao osmicu. Naknadno se ispravio: ocjena je bila osmica.

Prije proglašenja rezultata svoje plesno umijeće u salsi pokazao je i član žirija Davor Billman. Nakon zbrojenih glasova publike, direktan ulazak u finale izborili su Nera i Damir, dok su preostala dva para morala u doplesavanje. I u nevjerojatnom četvrtom pokušaju, uspjeli su Mila i Robert. Za Bojana i Martinu to je bio kraj natjecanja.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube