Dinko Bogdanić izbacio Hrvoja Rupčića

Hrvoje Rupčić i Marija Stošić (Foto HRT)U drugoj emisiji vidjeli smo na djelu nova pravila ispadanja. Ples odluke podijelio je žiri. Gospođo Milka, opraštamo Vam za kaj god. Nera Stipičević i Robert Schubert pobjednici su večeri. Ali idemo redom: 

Prvi nastup pripao je Zijadu Gračiću i Tihani Devčić. Njihova rumba nije baš oduševila žiri – Zijad je po mišljenju žirija previše je gledao dolje, slabo je kontrolirao ruke, bokovi su mu premalo radili, a falilo je i strasti u plesu. Završili su po ocjenama na predzadnjem mjestu.

Quickstep Petra Vlahova i Ane Domišljanović najbolje je opisao Dinko Bogdanić: 4.5 sekundi bio je to pravi quickstep, ostalo je bilo presporo. Iako se Petar oslobodio, pozitivni pomak je premali, a žiri je ovom paru dodijelio najniže ocjene.

Hrvoje Rupčić i Marija Stošić, gubitnici večeri, pokazali su zanimljivu rumbu. Hrvoje nije bježao od plesa, bio je vrlo aktivan (rukama malo i preaktivan), no prema žiriju to je bilo dovoljno tek za peto mjesto.

Kako se pleše quickstep, Petru i Ani su pokazali Mila Horvat i Robert Schubert. Dobra koreografija u ovom vrlo zahtjevnom plesu i kvalitetna izvedba donijeli su im visoko treće mjesto.

Za nijansu su bili bolji Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac. Žiri je pohvalio vrlo lijepu koreografiju, kao i Sanjin izraz lica tijekom plesa, ocjene su ih postavile na drugo mjesto.

Bojan Jambrošić i Martina Bastić izgledali su na podiju znatno bolje nego prvi put, iako im je ples bio dobrim dijelom monoton.

Te teške strane riječi kaj god

Najbolji par večeri na podiju, Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, rumbom su osvojili žiri osvojivši prvu desetku, te pobjedu u drugoj emisiji. Komentirajući ples, Milki Babović je izletjela bezazlena poštapalica kaj god (nije se odnosilo na ples), na što se odmah ispričala kao da je izgovorila kakvu tešku psovku?!

Za kraj, Ivana Brkljačić i Mario Herceg su priredili pravi mali quickstep show – dobro su počeli, letjeli su po plesnom podiju, zabavljali sebe, žiri i publiku no prema kraju su padali pa nisu dobili visoke ocjene – završili su u opasnoj zoni, kao šesti par.

2:2, Dinko Bogdanić izbacio Hrvoja i Mariju

Dok su se zbrajali glasovi publike, na podij su izašli članovi Hrvatskog športskog plesnog saveza te nam demonstrirali sjajnu salsu. Nakon zbrojenih glasova publike i ocjena žirija, najslabiji su bili Ivana i Mario te Hrvoje i Marija. Prema novim pravilima posljednja dva para plešu ples odluke koju vrednuje samo žiri, i to tako da se svaki član žirija odluči za jedan par koji ide dalje. Elio Bašan i Davor Bilan odlučili su se Hrvoja Rupčića i Mariju Stošić, a Milka Babović i Dinko Bogdanić za Ivanu Brkljačić i Maria Hercega. U slučaju da se žiri podijeli glasovima 2:2, odluku o prolazu para donosi predsjednik žirija, a to je Dinko Bogdanić. Mogao je, ali nije promijenio odluku, tako da u narednu emisiju idu Ivana i Mario.

 

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube