Bojan i Martina potkupili žiri, ispali Sanja i Hrvoje

Mila i Robert junaci doplesavanja (foto: HRT)Uzbudljivo je i dinamično bilo ove subote u Plesu sa zvijezdama. Četiri para plesala su po dva plesa, apsolutni pobjednici su Nera i Damir, Mila i Hrvoje su rekorderi: treći put su se izvukli iz nokauta u koji su ih poslali gledatelji.

Mila Horvat i Robert Schubert bili su skladan par i otplesali decentnu rumbu. Iako ih je žiri dosta kritizirao, dobili su ujednačene visoke devetke.

Cha cha cha Sanje Doležal i Hrvoja Kraševca nije bio dobar: bilo je premalo cha u njihovom plesu, jedina pohvala koju su dobili od žirija bila je Hrvojeva koreografija koja je sakrivala plesne nedostatke Sanje.

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić tangom su potvrdili titulu apsolutnih favorita. Za ples koji je imao neke elemente argentinskog tanga dobili su sve desetke.

Rumba Bojana Jambrošića i Martine Bastić nije bila sjajna ponajviše zbog Bojanovog slabog rada bokovima i nogama.

U drugom krugu Mila Horvat i Robert Schubert otplesali su sjajan jive – žiri ih je nagradio desetkama (osim Davora Bilmana koji je dao devetku, ali i pohvalio kako Mili ovaj ples najbolje leži).

Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac bolje su otplesali quickstep od svog prethodnog plesa – bilo je tu glamura, Hollywooda i jedna visoka devetka.

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić i u slowfoxu su pokupili sve pohvale i sve desetke, te ćemo ih vrlo vjerojatno gledati za dva tjedna u finalu.

I na kraju mito pred televizijskim kamerama: Bojan Jambrošić i Martina Bastić tijekom tango nastupa otvoreno su davali novce svim članovima žirija. No nisu svima dali jednako, pa je uvrijeđeni Dinko Bogdanić odbio komentirati njihov nastup riječima ‘S obzirom da je Davor dobio više, nek Vam on sve kaže.’ Davor je ovaj njihov nastup ocijenio kao njihov najbolji do sada. Usput, novac naravno nije bio pravi, a Dinko se samo šalio.

I onda već viđeno. Nakon zbrojenih glasova publike, u doplesavanje su morali Mila i Robert iako su sjajno plesali i bili drugi po ocjenama žirija, protiv Sanje i Hrvoja. Naravno, kao bolji plesni par po treći put ostaju u natjecanju Mila i Robert. Za Sanju i Hrvoja to je bio rastanak s ovim showom.

 

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube