Šokantno ispadanje Ive Šulentić i Damira Horvatinčića

Iva i Damir (Foto: HRT) Pet preostalih parova u Plesu sa zvijezdama ove je subote plesalo sambu za bodove i bečki valcer za umjetnički dojam. Unatoč sjajnoj sambi i visokom drugom mjestu (žiri im je dodijelio redom devetke), zbog najmanjeg broja glasova publike iz daljnjeg natjecanja ispali su Iva i Damir.

Iva i Damir su bili jedan od dva para (drugi je Franka Batelić i Ištvan Varga) koje su mnogi vidjeli u finalu odnosno kao pobjednike ovosezonskog showa. No kako u konačnici završnu riječ imaju glasovi publike, od ovog para smo se oprostili u ovoj emisiji. Šteta! 

Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit ponovno su bili najneuvjerljiviji na podiju (kao i u četvrtoj emisiji), no i ovaj puta ih je od ispadanja spasila publika.  

Franka i Ištvan su bili izvrsni, a žiri ih je nagradio visokom ocjenama pa su pobijedili i u ovoj emisiji. Gordan Kožulj i Ana Herceg su, kao i Vedran Mlikota i Marija Šantek korektno otplesali sambu. 

Iako smo tužni zbog ispadanja izvrsnog para, ipak se moramo sjetiti da su takva pravila showa. Oni koji žele uživati u pravom natjecateljskom plesu u kojem samo stručni žiri ocjenjuje plesne parove uvijek mogu posjetiti i podržati plesna natjecanja koja su kod nas još uvijek, ukupno gledajući,  premalo posjećena.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube