Zumba party u Rijeci

Zumba Rijeka dovodi ludu zabavu u Stereo dvoranu i to ovoga petka, 4.11. sa početkom u 21h. U otkačenom ambijentu uz najbolji sound sistem u Hrvatskoj ekskluzivni gost je neponovljivi Zumba Jammer Rene Mihal iz Beča. Mihal je službeno licencirani zumba instruktor za vođenje ZJ Sessiona i koji će svojom energijom podići na noge sveprisutne tokom masterclassa koji će trajati do ranih jutarnjih sati. 

Uz Renea i domaćine iz Zumba Rijeke (Matea Knez, Jana Horvat, Tatjana Tatić, Sandra Anić, Ana Nikšić) dobru zabavu će vam osigurati i instruktori iz cijele Hrvatske i susjednih država; Marina Lorencin, Elma Višo, Jasmina Šćekić, Andrea Šuvak, Veronika Tomac, Eli Trubić, Korina Muhek, Melita Doričić, Romana Sladoljev Varzić, Andrea Molnar i Mojca Boh.

Vrata Stereo dvorane se otvaraju u 21 h a cijelonoćni program će početi oko 21.30 h. Upad se plaća 20 kn u kojih je uključeno jedno piće, a očekuju vas i kokteli po 20 kn i nagradna igra!

“Zumba party u Stereu” ujedno je i najava prvog Zumba Jam Sessiona u Hrvatskoj, čiji će domaćin također biti Stereo u subotu, 5. studenog od 12 sati, a voditelj četverosatne radionice namijenjene instruktorima zumbe je Rene Mihal.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube