Zumba događanja u rujnu i listopadu

 U organizaciji društva sportske rekreacije Zumba u Rijeci će se u nedjelju 18.09.2011 održati se party na bazenima Kantrida. Posjetitelje očekuje dobra zabava s puno iznenađenja, a najavljena su i gostovanja iz BiH, Srbije, Pule, Zagreba, Gospića i Bjelovara. Početak partyja je u 19:30 h. 

Na Rabu će se 17. rujna održati Padova Wellness & Fitness. U jutarnjem dijelu programa biti će razna predavanja iz dijela wellnessa, medicine i sporta a popodnevni dio programa je rezerviran za aqua aerobic, aerobic, zumbu, tae bo, te razne prezentacije sportskih programa. Predavanja i programi su besplatni za sve posjetitelje, te je na kraju večeri party sa humanitarnom tombolom.

U subotu 1. listopada u Areni centru u Zagrebu inspirativni trening održat će voditelj i plesač Steve Boedt. Boedt je nominiran među prva 4 najbolja međunarodna predavača u NY. Putuje i educira širom svijeta u više od 35 zemalja od Japana do Europe, USA, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Kine, Južne Koreje… kao plesač i učitelj, a sada voditelj i trener te kao član visoko proslavljenog belgijskog NIKE Elite Teama. Steve je trener na 3 nacionalne televizije i kordinator programa “the biggest Loser” i “celebrity fitness”. Steve brzo dobiva međunarodna priznanja za svoje originalne ideje kojima prelazi granice i stvara nove koncepte i koreografije.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube