Sutra počinje 42. Voloderska jesen

Voloderska jesenTradicionalna kulturno-zabavna manifestacija, Voloderska jesen održat će se u srcu Moslavine, u Voloderu kraj Popovače, u subotu i nedjelju 19. i 20. rujna. Bogat folklorni program u kojem, uz nastupe poznatih KUD-ova, izdvajamo izbor najlepše snehe, najlepše beračice i najopremljenije konjske zapreke. Posjetitelji će moći sudjelovati i u svečanosti berbe grožđa, kušati najbolja vina, otkriti ljepote Moslavine i dobro se zabaviti u neposrednoj blizini (60-ak km) Zagreba.  

Berbena povorka, vol s ražnja, koncerti Mate Bulića, Dražena Zečića, Slavonskih lola te Dalibor Prochazka Banda, uz bogatu ugostiteljsku ponudu jamče izvrsnu zabavu.

‘Kada su Rimljani oko 40-e, 50-e godine došli na područje Moslavine, za njima je došao i njihov car Klaudije koji se, oduševljen ljepotom Moslavine,raznježio i zaplakao.Od tada pa do danas mnogi su pili vina spravljena od vinove loze koju su Rimljani počeli uzgajati. Stoga i vas sada pozivamo da dođete i raznježite se nad ljepotom Moslavine te da zajedno popijemo te Kludijeve suze’- poručio je dožupan sisačko-moslavački Andrija Rudić.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube