Sambastico 2011

U Senju će se od 21. do 23. srpnja 2011. održati 3. Samba festival – SAMBASTICO. Ovaj originalni projekt jedinstven u cijeloj Hrvatskoj okupit će čak 9 samba bateria iz Europe. Tijekom tri dana glazbe, plesa i temperamentnih brazilskih ritmova nastupiti će dvjestotitinjak svirača sambe koji jamče nezaboravni provod i zabavu svima koji se nađu u Senju. 

Na samba festivalu nastupaju:

1. Samba ispod volte – Senj, Hrvatska

2. Vienna Samba Projekt – Beč, Austrija

3. Sambalordi – Pisa, Italija

4. Sambarato – Rim, Italija

5. Banda Berimbau – Trst, Italija

6. Vento sul – Graz, Austrija

7. Bandao – Siena, Italija

8. Bloco de Budapest – Budimpešta, Mađarska

9. Samba bateria Z – Munchen, Njemačka

Svečano otvorenje festivala je 21.07.2011. (četvrtak) u 21,00 sat na Pavlinskom trgu, u petak 22.07.2011. zabava se nastavlja po ulicama, tgovima i plažama, a završni nastup u subotu 23. srpnja 2011.g. (subota) održat će se na najvećem gradskom trgu – Trgu Cilnica od 20:30 sati gdje će se u setovima od po 30 minuta izmjenjivati sve samba baterie.

Posjetitelje očekuju nastupi atraktivnih samba plesačica i capoeira plesača, plesne i glazbene radionice pod vodstvom poznatog brazilskog mestrea, a svake večeri poslije ponoći vrući after samba partiji uz dj-e i koktele.

Organizator festivala je samba bateria ‘Samba ispod volte’ iz Senja koja broji 20 članova i prva je samba bateria u Hrvatskoj.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube