Radionica društvenih plesova

Radionica društvenih plesova Od uvijek željeli naučiti plesati, ali niste stigli, usudili se? Sada imate priliku!!! Kulturni centar Peščenica organizira radionicu društvenih plesova samo za Vas, pod stručnim vodstvom partnera plesača TV showa ‘Ples sa zvijezdama’. 

 

– DRUŠTVENI PLESOVI – KLASIČNI I LATINOAMERIČKI
samba, cha cha cha, rumba, pasodoble, jive, engleski i bečki valcer, tango, slowfox, quickstep, foxtrott, disco fox, blues…

PRVI SAT

srijeda 18.travnja 2012.
19:00 – 20:30h

Početni tečaj za odrasle –

U tri mjeseca polaznici će naučiti osnove plesnog bontona, te osnovnije figure svih plesova. U trećem najzanimljivijem mjesecu rada, usavršava se stečeno plesno znanje, poboljšava estetski dojam, dobiva potrebna samostalnost i improvizacija, te uče najljepše plesne figure.

Naši voditelji će vas ne samo naučiti plesati, već i uživati u plesu. Nećete morati “loviti” korake i onda kod kuće, frustrirano pokušati se sjetiti svega s treninga, nego će se svakom pojedincu pristupati individualno.

Termini treninga:

ODRASLI – Srijeda od 19:00 – 20:30 h – UPISI U TIJEKU!!!

Uključite se u naše grupe i u veseloj atmosferi opustite duh i tijelo obogaćeni novim prijateljstvima i trajnim plesnim znanjem! S veseljem Vas očekujemo!

Vaš Kulturni centar Peščenica!

PREDBILJEŽBE – 01/2303122

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube