Prvi zumba fitness party u Dalmaciji

zumba-split centar plesaZumba® Split i splitski CentarPlesa.hr organiziraju u nedjelju 11.11.2012 od 17 sati do 18:30 sati Prvi zumba fitness party u Dalmaciji. Vrijeme je da i Zumba® u Splitu i okolici dobije svojih 5 minuta… Bolje rečeno par sati dobre zabave za koju će se osim domaćih licenciranih instruktorica Zumba®:  Ivana Ramadža  i Marina Kuzmanić, pobriniti i gostujući instruktori: Matea Knez (Rijeka), Zumba W. Maris (Zagreb),  Jozefina Gagro Perić (Ljubuški),  Meri i Enmanuel (Zadar/Dominikanska republika) te Elma Beroš (Makarska).

Program:
17h – 18:30h: Zumba® trening s gostujućim i domaćim instruktorima
18:30h – 24h: Zumba Party druženje u prostorima Centra plesa uz ples na Zumba glazbu

Party je otvorenog tipa (nema plaćanja upada i ne morate biti član Centra plesa ili znati plesati)! Pozvani su svi (cure i dečki, mlađi i stariji, članovi i ne-članovi Centra) iz Splita i cijele Dalmacije da se pridruže na party-u! Ne, ne morate znati što je to Zumba, organizatori će vas upoznati sa programom! Nakon treninga svi posjetitelji su pozvani da ostanu na druženju u prostorima Centra plesa.

Novi prostor sa tri plesne dvorane se nalazi u sklopu Športskog centra Gripe, u prostorima ex kluba Mississippi! Također u subotu u istim prostorima je Salsa/Latin party na dva plesna podija, u organizaciji SalsaParty.hr!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube