Plesno-iluzionistički show ‘Cijeli svijet je pozornica’ u Tvornici kulture

Plesno-iluzionistički show  'Cijeli svijet je pozornica' u Tvornici kultureČarobna i edukativna predstava ‘Cijeli svijet je pozornica’, koja je do sada oduševila mnogo školaraca i velikih, doživjet će svoje blagdansko izdanje 3. prosinca u 10:00 i u 12:45 sati u Tvornici kulture. Uigrana postava koju čine naš najpopularniji iluzionist Luka Vidović i plesni prvaci Atomic Dance Factory pripremili su i iznenađenje pa će tako Sveti Nikola podijeliti najmlađima poklone. 

Djeca i njihovi roditelji sve više čeznu za kvalitetnim sadržajem, koji će istodobno biti moderan, neobičan, poučan, zabavan ali i cool! Ova je predstava sve to – promiče temeljne vrijednosti kao što su važnost učenja, znanja i kontinuiranog napretka, naglašava da se upornim radom može doći do uspjeha, ističe važnost ljubavi prema obitelji i prijateljima te ljubav prema uživanju u aktivnom životu. Predstava isto tako promiče ples i pokret, a namijenjena je velikima i malima.

Suradnja Luke Vidovića i Atomic Dance Factoryja pod umjetničkim vodstvom Saše Krnetića oduševila je mnoge. Da se ples i iluzija sjajno stapaju, Luka Vidović i Atomic Dance Factory dokazali su odigravši već više od deset izvedbi, a cjelokupnoj čaroliji pridonose izvrsni kostimi talentirane Jadranke Tomić. Samuraji, barokne dame u krinolinama, afrička plemena i još mnogo toga očekuje vas 3. prosinca u Tvornici kulture.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube