Nove plesne radionice za odrasle u Kulturnom centru Peščenica – Body creation dance i body release

body-creationŽelite li plesati, opustiti se, istegnuti, ojačati i uz sve to uživati? Body creation dance i Body release radionice namijenjene su ljubiteljima plesa i pokreta, a baziraju se na tehnikama kao što su: Suvremeni ples, Klasični balet, Jazz dance, Release, Yoga, Pilates, Grem, Alexander tehnika, PortDeBras tehnika…

BODY CREATION DANCE radionicu preporučamo svima onima koji vole plesati, ali se plesom žele baviti rekreativno i uz plesanje uživati, opustiti se, pokrenuti se, aktivirati tijelo i mišićnu muskulaturu i uz to naučiti ponešto o svojim mišićima, o vježbama i pokretima koji ih aktiviraju.

Ova radionica je idealna za sve koji vole pokret i ples, ali i za sve one kojima ne odgovaraju dosadni treninzi u teretanama ili sportskim dvoranama. Uz BDC će te se rasplesati, izvježbati, zagrijati, koordinirati pokrete, poboljšati držanje, ali što je najvažnije UŽIVATI PLEŠUĆI!!!

BODY RELEASE radionica najviše koristi elemente tehnike release/opuštanja kroz ples i vježbu. Vježbe su spojene u polagane plesne sekvence, koje se svaki puta nadograđuju novim pokretima. Ovu vrstu vježbi preporučamo svima koji zbog višesatnog sjedenja imaju problema s kralježnicom, trncima u ekstremitetima, nesanicom, te svima onima koji se zbog tempa života jednostavno nemaju vremena opustiti i odmoriti. Osim opuštanja ovom tehnikom će te svoje tijelo dovesti u zavidnu formu, a s time postići bolju koncentraciju i izdržljivost.

Plesno iskustvo nije potrebno i svi su dobrodošli!

Ponedjeljkom i srijedom

Body creation dance – 0d 19 do 20h

Body release – od 20 do 21h

Mjesečna članarina pojedine radionice je 200kn.

UPISU U TIJEKU/ 2303-122,

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube