Filmska TV preporuka: Step Up 2

TV preporuka: Step Up 2Večeras (petak, 9. prosinca) na programu RTL-a u 20:00 sati pogledajte Step Up 2 – nastavak plesnog hita koji prati buntovnu uličnu plesačicu Andie koja se pokušava uklopiti u elitnu umjetničku školu Maryland, ali i zadržati svoj način života. Zato se udružuje s najboljim plesačem škole kako bi sudjelovali na uličnom plesnom turniru u Baltimoreu nazvanom The Streets.  

Radnja ide otprilike ovako: Andie West je šesnaestogodišnja ulična plesačica. Nakon što joj premine majka odlazi živjeti kod majčine najbolje prijateljice Sarah. Andie često izbjegava školu i provodi vrijeme sa ozloglašenom skupinom plesača zvanom 410, te je Sarah namjerava poslati da živi kod tetke u Texasu.

Njen prijatelj Tyler je nagovara da se prijavi na audiciju za Školu Primjenjenih Umjetnosti Maryland. Iako direktor nije siguran da je želi u školi, Andie bude primljena. Zbog školskih obaveza Andie ne može dolaziti na vježbe i bude izbačena iz 410, no ona sastavlja vlastiti plesački tim koji uključuje najboljeg plesača u školi, Chasea. Sastaju se poslije škole te vježbaju kako bi pobijedili tim 410 u tajnom plesnom natjecanju znanom kao The Streets.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube