Dokumentarni film o Festivalu plesa i neverbalnog kazališta i predstava ‘Tri None’ u Svetvinčenatu

28. listopada u Art centru u Svetvinčentu u 20h, prikazat će se dokumentarni film o Festivalu plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat i izvesti predstava „Tri None” inspiriranu životom žena u lokalnoj zajednici , a premijerno prikazanim na 12. Festivalu, za programatore mreže Aerowaves i građanstvo. Ulaz za je građanstvo besplatan. 

Tri none:

Izvođači: Sara Barbieri, Aleksandra Mišić, Martina Nevistić
Ideja/ Concept: Ognjen Vučinić i Aleksandra Mišić
Pokret/ Movement: Ognjen Vučinić
Izvođači/ Performers: Sara Barbieri, Aleksandra Mišić, Martina Nevistić
None/ The Grannies: Ljubica Čikada, Marija Floris, Ondina Sirotić
Kostimi/ Costumes: Martina Nevistić
Video/ Video:Gordan Antić
Produkcija/Production: Zagrebački plesni ansamb

Kroz razgovor i uz pomoć svetvinčenskih triju nonica, istih onih koje redovito prate zbivanja na svetvinčenskom festivalu plesa, nastale su Tri none koje govore o svakodnevici, prijateljstvu, obitelji, receptima i sudbinama.
Tri None, autorski su projekt Ognjena Vučinića i Aleksandre Mišić, u kojem istražuju razlike u životu urbanom i ruralnom, generacijski jaz, razlike i sličnosti u dnevnim rutinama te vrednovanje prioriteta i kvaliteta. Koliko nam je važna obitelj? Koliko je iskrenog dijeljenja u našim životima? Kako izražavamo radost, a kako tugu i samoću?
Što čini uobičajeni dan žena u Savičenti? I kakve to veze ima s nama?

U predstavi se koristi glazba iz filma I Clowns F.Fellinija te pjesma Walking In The Clouds skupine Basement Jaxx.Ideja/ Concept: Ognjen Vučinić i Aleksandra MišIdeja: Ognjen Vučinić i Aleksandra Mišić

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube