Bravo dance Samobor 2009

U Samoboru će se 9. i 10.5. održati 3. otvoreni kupa Hrvatske u street plesovima. Očekuje se oko 500 natjecatelja-plesača iz cijele Hrvatske i to iz svih dobnih skupina.

Street plesovi (Breakdance, Hip-Hop, Electric bogie i Disco Dance, Disco free stayl) vrlo su popularni među mladima. Na tu temu snimljeni su mnogi filmovi koji su postigli zapaženi uspjeh. Mnogi plesači postali su zvijezde brojnih tv reklama. Otvaraju se mnogi plesni klubovi koji okupljaju mlade i organiziraju njihovo slobodno vrijeme.

Hrvatska ne zaostaje za ostalim svjetskih velesilama, dapače vrijedno je spomenuti da su Hrvatski plesači prošle sezone obranili naslov svjetskih prvaka u breakdance-u.

Na natjecanju će sudjelovati i natjecatelji iz drugih europskih zemalja.

Program održavanja

09.05.2009. – sve kategorije ‘Djeca’ & ‘Juniori’

– kvalifikacijska natjecanja održati će se kroz dan, finalna natjecanja održati će se na večernjoj priredbi

10.05.2009. – kategorije ”Seniori”

– kvalifikacijska natjecanja održati će se kroz dan, finalna natjecanja održati će se na večernjoj priredbi

Cijena dnevne karte iznosi 20 kuna.

Program će se održati u Sportskoj dvorani Samobor, Andrije Hebranga 26A.

Organizator natjecanja je Plesni klub ”BRAVO”. Klub je obitelji, u svoje programe okuplja djecu i mlade Općine Brdovec i grada Zagreba, u planu je otvaranje punkta u Samoboru. Svojim djelovanjem širi plesnu kulturu, potiče i usmjerava mlade ka kreativnom životu. Bavi se modernim plesnim izrazima koji su vrlo popularni među mladima.

Kao aktivan član HSDS-a sudjeluje na domaćim i međunarodnim natjecanjima. 2008 godine osvojili su : 5 zlatnih, 5 srebrnih i 6 brončanih medalja. Na svjetskom prvenstvu u Disco Danceu u Slovačkoj, osvojili 10. i 14. mjesto.

Kontakt: Nevenko Dorić 091 79 95 880

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube