Božićni bal u Sisku

Božićni bal SisakDvorana Brezovica u Sisku bila je pretijesna za ljubitelje plesa 23. prosinca na Božićnom balu – plesnom natjecanju u latinoameričkim i standardnim plesovima u organizaciji Plesnog studija Siscia. Dio gledatelja je prostajao, a neki su sjedili na stepenicama prolaza. Isplatilo se doći, natjecanje je bilo prava predbožićna poslastica za ljubitelje plesa. Večer prije je završio HTV-ov Ples sa zvijezdama koji je mjesecima budio interes najšire publike za sportski ples, ali i ples uopće. Zato i ne čudi ovakva velika posjećenost.

U natjecanju je nastupilo 180 parova, a pobjednika je čak 40. Velik broj pobjednika je posljedica sustava natjecanja u sportskom plesu (sveukupno sedam dobnih kategorija unutar većeg broja kvalitativnih razreda). Najmlađi natjecatelji su bili petogodišnjaci.

Show program su uveličali sudionici Plesa sa zvijezdama (inače naši vrhunski plesači) Ištvan Varga (partner Nikoline Pišek) koji je plesao sa svojom partnericom Gabrielom Pilić, Tamara Despot (partnerica Davora Gopca), Marko Herceg (partner Ive Majoli), Ana Herceg (partnerica Damira Markovine) te Hrvoje Kraševac (partner Lane Jurčević). Hrvoje je večer prije nastupao u finalu Plesa sa zvijezdama. Gledatelje su zabavljali i Street Shadowsi – hip-hop i break dance plesna skupina.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube