Tko s kime pleše u trećoj sezoni Plesa sa zvijezdama

Danijela TrbovićTreća sezona popularnog showa ‘Ples sa zvijezdama’ kreće 25. listopada. Osam parova će pokušati osvojiti simpatije gledateljstva te, dobro nam poznatog, stručnog žirija u kojem će i ove godine biti Milka Babović, Elio Bašan, Davor Bilman i Dinko Bogdanić. Zapamtili smo ih po njihovih kritikama i pohvalama koje su natjecateljima davale volju za napredovanjem.

Prošlogodišnja pobjednica Mirjana Žutić u ovoj će se sezoni okušati u plesu s iluzionistom Lukom Vidovićem, Ana Erceg će plesati s glumcom Mariom Valentićem,

Ištvan Varga s HTV-ovom voditeljicom Zlatom Muck, a Robert Šubert s glumicom Jelenom Perčin koja je već počela s treninzima iako za sebe kaže da je sklona zabušavanju.

Prvi puta ćemo se u ovom showu susresti s profesionalnom plesačicom Sarom Stojanović koja će plesu podučavati Gorana Grgića.

Našoj mladoj pjevačici Antoniji Šoli će plesni partner biti Hrvoje Kraševac. Ona naglašava da je kemija, koja postoji među plesačima, najvažnija te da ih upravo ona može dovesti do pobjede.

Tamara Despot će zaplesati s Nikšom Kalebom, našim rukometašom. Ističe da je zadovoljna jer napokon pleše sa sportašom koji ima doticaj s podlogom, dok je Nikša upozorava da će s njim imati puno posla.

Nicholas Quesinot će plesati s Danijelom Trbović, poznatom HTV-ovom voditeljicom koju već sad brinu duga i naporna vježbanja. Nicholas je poručio svim natjecateljima da prije nego što požele pobijediti, budu spremni izgubiti.

Kroz ovogodišnji show će nas i dalje voditi nasmijana Barbara Kolar i simpatični Duško Čurlić.

Režiser je Dalibor Sokolić, show će uređivati Tomislav Štengl, a za glazbenu produkciju je zadužen Nikša Bratoš.

Vanja Kos

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube