Obitelj Kremenko, mornari, Pulp Fiction i prve desetke u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama nova sezona 2008Treća emisija ‘Ples sa zvijezdama’ ide dalje s jednim plesnim parom manje. U prošloj emisiji su nas napustili Tamara Despot i Nikša Kaleb. Večeras su nam natjecatelji pokazali naučene plesne korake u tangu koji bi trebao odavati dojam gibanja mačke i tigra te u veselom i temperamentnom jiveu.

Kao i u prošloj emisiji i u ovoj jedan plesni par mora napustiti show. Ovaj put su to Mirjana Žutić i Luka Vidović. Mirjani je ovo prvi put da je ispala iz ovog showa prije finala. Na pjesmu iz crtića ‘Obitelj Kremenko’ otplesali su jive. Kostimografski izgled je bio izvrstan, ideja super, makar je ples malo podsjećao na cha cha cha.

Led su probili Sara Stojanović i Goran Grgić plešući svoj prvi brzi plesni izazov-jive. Goran je pokazao puno više energije, opustio se i zabave na podiju nije nedostajalo. No, morao bi pokazati malo više tjelesne angažiranosti, bar što se sudaca tiče.

Robert Schubert i Martina Zubčić okušali su se u tangu. Svojom elegantnošću su oduševili i ovaj put. Gledajući ih kako plešu mogli smo otkriti prigušeni vulkan strasti u njima.

Kao četvrti natjecateljski par plešući tango gledali smo Hrvoja Kraševca i Antoniju Šolu. Žiri je zadivljen odličnim napretkom Antonije u tako kratkom vremenu. Njihov tango je imao sve što bi jedan tango trebao imati, a ujedno je to bio i njihov najbolji ples do sada.

Nicolas Quesnoit i Danijela Trbović plesali su, kako su oni rekli, ludi jive u mornarskim kostimima. Danijela je pokazala da postoji život nakon 45-e godine izdržavši ritam ovog plesa. Bio je to najbolje otplesan jive večeras, najbolje ocijenjen par, a pale su i prve desetke.

Predzadnji su se predstavili Ana Herceg i Mario Valentić, a njihov ples večeras bio je tango. Iako je tango lagan ples Mario je, nakon plesa, jedva došao do daha. Prikazali su pravu tango atmosferu i prelijepo otplesali. Oni su također dobili svoju prvu desetku i to od najkritičnijeg suca – Davora Bilmana.

Zlati Muck bio je ovo rođendanski jive koji je plesala s Ištvanom Vargom. Koreografija je bila super, Ištvan ima akrobatske sposobnosti, a Zlata je plesačica visokog dometa za ovo kratko vrijeme. Čestitkama za rođendan se pridružujemo i mi.

Natjecatelji su nam pokazali koliko su maštoviti i kreativni i na taj način su začinili ovu emisiju. Napredak je vidljiv kod svih, a kakva iznenađenja nam spremaju nadalje vidjet ćemo u nadolazećim emisijama.

Vanja Kos

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube