Mario Valentić glumio ples, Nicolasu za imendan prvo mjesto, ispali Martina i Robert

Ples sa zvijezdama nova sezona 2008Šesta emisija showa ‘Ples sa zvijezdama’ ove subote nastavila se bez četiri para – Tamare Despot i Nikše Kaleba, Mirjane Žutić i Luke Vidović, Sare Stojanović i Gorana Grgića te Hrvoja Kraševca i Antonije Šole. Preostala četira para uvježbavala su ovaj tjedan po dva plesa.

Prvi ples za Ištvana Vargu i Zlatu Muck bio je engleski valcer. Zlata je imala krasnu bijelu haljinu kao iz bajke koja je bila baš u stilu tog plesa. Zadivljujuće je koliko je Zlata naučila u tako kratkom vremenu, a i popravila je gornji dio tijela. To je bio njihov najbolji i najljepši ples u ovom showu te su dobili najbolje ocjene do sada.

Drugi ples koji su plesali bio je paso doble. To je brz i težak ples koji su otplesali blizu besprijekornosti. Za razliku od engleskog valcera, ovaj ples je bliži Zlatinom karakteru. Koreografija je bila dobra i zanimljivo složena.

Roberta Schuberta i Martinu Zubčić publika je prošle subote spasila od ispadanja. Večeras su prvo plesali slowfox. Martina je zračila ljepotom i gracioznošću, napravila je krasne klizne pokrete, linije ruku bile su lijepe i popravili su gibanje. Ono što nije bilo dobro je glava koja je išla previše u lijevo.

Kao drugi ples plesali su cha cha cha. Kako vrijeme prolazi Martina je sve bolja, a pokazalo se da joj više leže latino-američki plesovi. Glazbeno i koreografski je bilo odlično, napravili su super ritmičku interpretaciju. Bio je to njihov najbolji ples do sada te prva dobivena desetka. Ali, nažalost i zadnja. Oni su par koji je večeras napustio show.

Za Anu Herceg i Maria Valentića prvi ples bio je quickstep. Plešu sve bolje i ljepše, Mario je nakon kritika popravio držanje, ritam je bio dobar, jedino je trebao čvršće držati partnericu na sredini podija.

Njihov drugi ples bio je cha cha cha. Imali su dosta doze drskosti i dobre statične pozicije, no žiri je zaključio da Mario više ne osjeća ples kao na početku showa što se ne slaže s komentarima prvog plesa.

Prvi ples koji su plesali Nicolas Quesnoit i Danijela Trbović bio je tango. Danijela je izgledala kao filmska diva iz Hollywooda. Krasan izbor glazbe prema kojoj je bila odlično složena koreografija. Pokazali su pravi argentinski stav. Razdvojili su se u sredini čime su prekršili pravilo sportskog plesa, no ni to ih nije spriječilo u dobivanju dvije desetke.

Drugi ples koji su plesali bila je rumba koja je vrlo lijepo otplesana sa zavodljivim pokretima cijeloga tijela. Koreografija je bila odlično složena uz glazbu. Danijela je pokazala da može biti vrlo romantična, a i pleše kako treba, ne dopušta ushićenju da je nadvlada. A i tu su još dvije desetke.

Večerašnje veliko iznenađenje bio je Elio Bašan koji nam je pokazao svoje plesno umijeće. Njegove gošće partnerice pokazale su ga u sasvim drugom svjetlu. Zasigurno je sve, koji ga još nisu vidjeli u ovakvom izdanju, ostavio bez riječi.

Natjecatelji su se odlično snašli u pripremanju dva plesa odjednom. Slijedeće subote ćemo saznati tko ide u finale, a ujedno i koliko je tko spreman boriti se za to. Vjerujemo da s nestrpljenjem očekujete što će nam pripremiti.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube