Ispali Tamara Despot i Nikša Kaleb

Ples sa zvijezdama nova sezona 2008Nakon jednotjedne stanke show Ples sa zvijezdama krenuo je dalje sa svojim plesnim natjecanjem. Plesao se brz i živahan quickstep koji je pun okreta i skokova te rumba koju još nazivaju i plesom ljubavi.

Za razliku od prošle, u ovoj emisiji jedan od osam natjecateljskih parova morao je napustiti show.

Prvi ples, a ujedno i zadnji, otplesali su Tamara Despot i Nikša Kaleb koji su osvojili najmanji broj bodova od žirija kao i u prošloj emisiji. No, ni publika ih nije uspjela spasiti od ispadanja te tako oni postaju prvi par koji je morao napustiti show. Plesali su quick-step. Iako je žiri bio velikodušan na riječima, ocjene su pokazale suprotno.

Kao sljedeći par, plešući rumbu, predstavio se najbolji par iz prošle emisije – Ana Herceg i Mario Valentić. I ove subote osvojili su najviše bodova, no prvo mjesto ipak dijele s Hrvojem i Antonijom. Dokazali su da su prekrasan par i unatoč žustrom prepiranju na treninzima napravili su odličan uradak.

Ištvan Varga i Zlata Muck nisu oduševili plešući quickstep. On je pretjerao sa zahtjevnom koreografijom koju nije prilagodio Zlati te je to razlog njihovoj neujednačenosti.

Kao četvrti par, plešući rumbu gledali smo Saru Stojanović i Gorana Grgića. Kod Gorana se vidio trud naspram prošle emisije, koreografija je bila dobra, pogotovo kraj, a pohvaljeno je i njegovo plesanje s emocijama koje smo svi mogli primjetiti.

Nicolas Quesnoit i Danijela Trbović su izveli lijepu quickstep koreografiju koja se poklopila s pratećom muzikom. Danijela je popravila držanje, svi skokovi su bili lijepo napravljeni. Kad još malo ojača noge i ona će moći skakutati kao Nicolas. Žiri im je dodijelio prvu devetku u ovoj sezoni.

Mirjana Žutić i Luka Vidović plesali su rumbu. Dok je ona otplesala vrhunski, Luki je nedostajalo strasti. Ali, u svakom slučaju, bilo je bolje nego zadnji put.

Djelitelji prvog mjesta s Anom i Mariom, Hrvoje Kraševac i Antonija Šola otplesali su sjajan quickstep. Vidljiv je veliki napredak i ujednačenost u skakanju, što je jako bitno. Proglašeni su najljepšim parom u tom plesu.

Kao zadnji par plesali su Robert Schubert i Martina Zubčić. Bila je to lijepo otplesana rumba, opći dojam je bio super iako koreografija nije bila ujednačena s glazbom.

Emisiju je upotpunio nastup pjevača Luke Nižetića, koji je prošlogodišnji pobjednik Plesa sa zvijezdama.

Show postaje sve zanimljiviji, jer je počelo eliminiranje parova. Oni koji opstanu zasigurno će uložiti mnogo truda u svoj rad te će nas tako nastaviti zabavljati u subotama koje su pred nama.

Vanja Kos

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube