Gledatelji šokantno nokautirali Danijelu i Nicolasa

Danijela i Nicolas           izvor: HRTVečeras su u malom finalu plesala tri para: Danijela Trbović i Nicolas Quesnoit, Zlata Muck i Ištvan Varga i Mario Valentić i Ana Herceg. Kao i prošle subote i ove je svaki par plesao po dva plesa.

Prvi ples koji su plesali Danijela Trbović i Nicolas Quesnoit bio je engleski valcer. Predivno su klizili po cijeloj dvorani, lijepo su se držali, fleksibilnost tijela je porasla, imali su mnogo lijepih linija. Pokazali su da mogu postići sve ako žele. Njihov drugi ples bio je paso doble. Vrhunski su odabrali kostime. Danijela je odigrala ulogu španjolske plesačice koja joj je izvrsno stajala. Bio je to njihov najbolji ples do sada, vidljivo je mnogo vatrenih flamenco koraka, puno strasti, teatralnosti. Sveukupno su dobili šest desetki. Iako su imali najviše izgleda za finale i najbolje ocjene žirija Danijela i Nicolas su nas napustili ove subote. Nicolas je pozvao sve gledatelje da dođu u plesne škole i nauče plesati.

Zlata Muck i Ištvan Varga su prvo otplesali tango. Zlata je na probama rekla kako misli da će joj tango dobro sjesti što je potvrdio žiri koji je konačno zadovoljan. Oduševili su, nakon mnogo truda vidljiv je izvanredan napredak, pokazana je zajednička energija. Nagrađeni su s tri desetke. Kao drugi ples otplesali su rumbu u kojoj su bili manje kompaktni nego u tangu. Zlati bolje idu plesovi u kojima je partner vodi, treba se više opustiti.

Prvi ples za Maria Valentića i Anu Herceg bio je slowfox. Mario je poslušao kritiku od prošle subote i potrudio se. Krasno su otplesali s obzirom da je slowfox najteži standarni ples. Drugi ples bio je jive. Mario nam je pokazao da ipak zna nešto o plesu, tj. da ne glumi. Početak je bio energičan što je bilo lijepo za vidjeti. Srednji dio je otplesan s dobrom energijom. Koraci su se probili do Mariovih nogu, bio je najbliže svom savršenom plesu. Dobili su jednu desetku.

Večer je upotpunila Lana Jurčević koja je u prošloj sezoni došla do velikog finala u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Pjevala je i zaplesala sa svojim bivšim partnerom Hrvojem Kraševcom.

Sedam dana nas dijeli od proglašenja najboljeg para ove sezone. Večeras smo saznali tko nas očekuje u velikom finalu. Plesni parovi će morati doseći vlastiti vrhunac kako bi pobjedili, jer će nijanse odlučivati.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube