Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Slowfox nije legao Niki Puliću, pobijedila Tonka Daleke obale

Niko Pulić i Tamara Despot u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdmaVečeras smo mogli uživati u HRT-ovom showu: plesali su se uvijek atraktivni paso doble te slowfox – Rolls-Royce među standardnim plesovima. Zvijezde plešu sve bolje, kočnica je sve manje, do izražaja dolazi plesno umijeće temeljeno na izuzetno napornim treninzima. U oštroj konkurenciji ispali su Niko Pulić i Tamara Despot (iako nisu bili najlošiji), a Barbara Radulović i Robert Schubert pokazali su kako lijep može biti slowfox (pogotovo kad se pleše na legendarnu pjesmu Daleke obale).

Plesnu večer su otvorili Saša Lozar i Marija Šantek koreografski bogatim paso doblom. Žiri ih je nagradio visokim ocjenama, tek se Eliu Bašanu činilo kako je koreografija bila pomalo prenatrpana.

Slijedeći par, Niko Pulić i Tamara Despot, otplesao je slowfox kojeg je, zanimljivo, žiri pohvalio.
- Dosta briljantno! – u svom stilu komentirao je Elio Bašan.
- Vaš najbolji ples do sada! – utvrdio je Dinko Bogdanić.

No u oštroj konkurenciji sedmice i osmice žirija ostavile su ovaj par u opasnoj zoni ispadanja. Glasovi publike presudili su da ovaj par ne žele gledati više u Plesu sa zvijezdama.

Vrlo dobro zalaganje i vladanje

Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac atraktivno su i energično otplesali paso doble. Eliu je ples izgledao kao borba, uz napomenu da je ‘zalaganje i vladanje bilo vrlo dobro’.

Pobjednici Barbara Radulović i Robert Schubert plesom su ispričali Tonku Daleke obale. Koreografija i izvedba su bile takve da je Dinko Bogdanić rekao kako ne zna što bi kritizirao.  Davor Bilman je našao jednu mini-zamjerku i pokazao devetku, dok su ostali članovi žirija pokazali najveće ocjene.

Mirni skoro para izlazila na nos

Najbolji paso doble večeras demonstrirali su Mirna Medaković i Damir Horvatinčić. Elio je pohvalio Mirnin dobar izraz lica, skoro joj je para izlazila na nos! – slikovit je bio Elio.

Darko Janeš i Marija Stošić nisu se proslavili slowfoxom. Davor Bilman otvoreno je rekao Darku kako se mora odlučiti hoće li biti ozbiljan ili se šaliti, te kako kombiniranje šale i slowfoxa nije moguće. Ovo je najlošije ocijenjeni ples, no glasovi publike dali su šansu ovom paru i iduće subote.

Blaženka Leib i Patrik Majcen zaključili su natjecateljsku večer paso doblom. Elio je ustvrdio kako je ovo Blaženkin veliki korak naprijed te kako sigurnije nastupa. Ipak ovo nije bio paso na razini drugih.

Prije proglašenja gubitnika publiku je zabavio Tony Cetinski svojim hitom Opet si pobijedila.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube

Odgovorite

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>