Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Pobjednici sedme sezone Plesa sa zvijezdama su Barbara Radulović i Robert Schubert

Barbara Radulović i Robert Schubert u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama paso dobleSuvereno su vladali plesnim podijem u svih osam tjedana. Osvojili su žiri i publiku apsolutnim plesom. Nagrađeni su pobjedom, a nagrađeni smo i mi: užitak ih je bio gledati. Barbara Radulović i Robert Schubert zasluženo su pobijedili, sve drugo bilo bi nepravedno.

U specifičnom finalu nakon dva plesa trebao je ispasti jedan par, a preostala dva su trebala u 15 minuta osmisliti koreografiju na glazbu koju su izvukli ždrijebom. Nimalo lak zadatak. Uvod u finale bio je Gangam Style – nevjerojatan Psyjev hit koji je na Youtubeu pogledan nedostižnih milijardu puta. Specifičan ritam ponio je i Duška Ćurlića kojeg je začas na zemlju spustio Elio Bašan komentarom bio je to dobar Gadan Style.

Pravi baletni doživljaj

Mirna Medaković i Damir Horvatinčić najprije su plesali jive.
- Dostignuli ste majstorstvo! – komentirala je Milka Babović.

Drugi njihov ples, freestyle, za Dinka Bogdanića bio je pravi baletni doživljaj.
Za oba plesa skupili su 79 od mogućih 80 bodova.

Genijalni paso doble i alkemičarski freestyle

Barbara Radulović i Robert Schubert pokazali su genijalan paso doble.  Snažan i svakako neuobičajen vizualni doživljaj.
- Savršena tehnika, savršena koreografija, jedino je glazba bila čudna – riječi su Davora Bilmana uz ovaj nastup.

Freestyle Barbare i Roberta za Elia Bašana je bila prava božićna priča. Nama se činilo da je ovo par alkemičara: svaku glazbu pretvaraju u zlatne pokrete.
No možda je najbolji komentar Dinka Bogdanića:
- Očekivao sam još luđe. No bilo je super!

Može li luđe od super? Možda, ali to mogu samo Barbara i Robert! Ukupno 79 bodova od žirija poravnala ih je s Mirnom i Damirom.

Saša uživa ili glumi?

Saša Lozar i Marija Stošić plesali su prvo sambu, i to ne baš savršenu. Oštroumni Davor Bilman nakon izvedbe otvoreno je rekao Saši (koji u svakoj rečenici u ovom showu upotrijebi riječ uživam):
- Izvrsno uživaš ili izvrsno glumiš?!

Freestyle je bio puno bolji, pa su Saša i Marija dobili same desetke za ovaj ples. No samba je bila lošije ocijenjena, a očito je i da gledateljima nisu baš legli pa je ovaj par ispao u utrke za titulu naj.

 Izvuci, poslušaj, otpleši

Po prvi put u superfinalu dva para su ždrijebom izvlačila glazbu na koju će morati plesati: limit za osmišljavanje koreografije bio je svega 15 minuta.

Barbara i Robert plesali su prvi.
- Nismo vas precjenjivali do sada! – ustvrdila je Milka Babović aludirajući na supervisoke ocjene koje je žiri pokazivao za dosadašnje nastupe R&B.

Mirna i Damir nisu ostali dužni. I njihov ples je bio vrlo lijep, pravi užitak za gledanje.

Glasovi publike odlučili su: Barbara Radulović i Robert Schubert pobjednici su sedme sezone Plesa sa zvijezdama.

U zabavnom dijelu nastupila je Colonia, zbor Izvor te prošlogodišnji pobjednik Marko Tolja koji je uručio nagrade Barbari i Robertu.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube

Odgovorite

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>