Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Ples sa zvijezdama: ovaj put nije ispala nijedna zvijezda

Saša Lozar i Marija Šantek u drugoj emisiji Plesa sa zvijezdamaUgodno iznenađenje druge emisije HRT-ovog showa Ples sa zvijezdama su Darko Janeš i Niko Pulić. Oba natjecatelja su pokazala puno više nego je itko očekivao.  Saša Lozar i Marija Šantek pobjednici su večeri u kojoj je ispao par poznate plesačice i nepoznate zvijezde: Ana Domišljanović i Frano Domitrović. Večer je lošom rumbom otvorio Davor Radolfi, u gotovo jednakom tonu nastavio je Frano Domitrović, i sve je krenulo zapravo loše.

Ali idemo redom. Ana Herceg je umjesto plesača ove godine dobila Kip slobode.  Trudila se, rasplesala po podiju, ali ipak nije mogla za dvoje. Davora Bilmana je rumba nastup Davora Radolfija asocirao na legendarne nastupe Miše Kovača koji na svom koncertu samo raširi ruke, i to je to. Najslabije ocijenjeni par večeri.

Pseudozvijezda Frano Domitrović je sa partnericom Anom Domišljanović plesao quickstep. Frano je u nedostatku snage vukao noge po podiju, uspio je dići nogu samo jednom, i to kako bi nagazio plesnu partnericu.  Votka koju je popio uoči nastupa (sam se time pohvalio) nije mu pomogla u nastupu. A nisu mu pomogli ni gledatelji koji su ga izbacili iz natjecanja.

Saša Lozar i Marija Šantek plesali su rumbu, i to je bio najbolji ples večeri. Dijelom i stoga što smo ovaj par gledali netom nakon dva izrazito loša plesa. Jedina mini zamjerka njihovom plesu je to što su požurili na kraj, pa su morali ‘čekati’ završetak glazbene kulise. Ovaj par se prometnuo na jednog od favorita sedme sezone PSZ. Ne čudi nas jer je Saša gladan publiciteta poput Ćire Blaževića i Severine, stoga će se svim silama truditi da čim duže ostane u fokusu u udarnom terminu subotnje večeri. Zato Sašu vidimo u finalu.

Darko Janeš i Marija Stošić otplesali su ležeran i dopadljiv quickstep. Darko je suvereno vladao podijem. U njegovom nastupu nije se mogla primijetiti trema, tek ga je Duško Ćurlić nakon plesa diskretno uputio da se makne sa scene jer je počeo nabrajati brendove farmaceutskih pripravaka koje je progutao prije nastupa.

Natjecateljski dio zaključili su quickstepom Niko Pulić i Tamara Despot. Uz Viva Las Vegas par je djelovao dinamično i opušteno. Da, Tamara je ovaj put konačno dobila pravog partnera istaknuo je Dinko Bogdanić aludirajući na prirodne protutalente s kojima je Tamara morala plesati svih dosadašnjih sezona.

Dok se glasanje publike privodilo kraju na podij su izašli prošlotjedni parovi koji su trebali otplesati swing.  Dinko Bogdanić je nakon plesa utvrdio kako su skakali jedni po drugima, a Davor Bilman kako je swing koraka bilo vrlo malo.  Na sreću, ovaj ples je bio revijalan, dakle bez ocjena i opasnosti od ispadanja. Prije proglašenja gubitnika, publiku je zabavila Natali Dizdar.

 

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube

Odgovorite

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>