Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

PLES SA ZVIJEZDAMA Denis Ahmetašević: Vratit ću dvije kile!

Prošle subote oprostili smo se od Mire Ungara i Marije Stošić. Ungar je našao krivce za svoje ispadanje: - Smatram da hrvatski penzioneri, koju su valjda moja publika, nisu imali novca za glasati za svog favorita. Sutra se, u četvrtoj emisiji, pleše paso doble i slowfox.

Hrvoje Šalković je uvjeren kako će pola Hrvatske plakati od smijeha na njegov slowfox. Martina Tomčić se veseli paso dobleu, jer je ples blizak koridi i operi Carmen. Paso doble plesat će i Marko Tolja kojem ovaj ples nije legao na prvu, te Jelena Perčin koja opravdano smatra kako je paso vrlo zahtjevan.

Denis Ahmetašević je svoja prva tri nastupa (cha cha cha, quickstep i jive) usporedio s utakmicama protiv Barcelone, Reala i Manchester Uniteda. Sad se veseli slowfoxu i nada kako će vratiti dva izgubljena kilograma. Lana Banely također pleše slowfox. Na kladionicama je glavni favorit Marko Tolja, a prate ga Martina Tomčić, Jelena Perčin i Denis Ahmetašević. Male šanse daju Lani Banely, a očekivano Hrvoje Šalković stoji najlošije.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube