Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

700.000 gledatelja druge emisije Plesa sa zvijezdama: tko sutra leti van iz showa?

Ove subote na rasporedu je treća emisija HTV-ovog Plesa sa zvijezdama. Prošle subote show je napustila voditeljica Tatjana Jurić s partnerom Robertom Schubertom. Miro Ungar nije bio zadovoljan ocjenama žirija jer su po njegovom sudu bile preniske.

Drugu emisiju gledalo je 700.000 gledatelja, što je čini najgledanijom emisijom na svim nacionalnim televizijama u terminu od 20:00 do 22:00 h. Da će ova sezone biti vrlo neizvjesna, pokazuju prošlosubotnje izvedbe Martine Tomčić te Denisa Ahmetaševića koji su se nametnuli kao potencijalni favoriti u ovom natjecanju.

U donjem domu plesnog hrama Hrvoje Šalković je suvereni vladar. Umjesto plakanja i samokritiziranja, bilo bi mu bolje da počne plesati. Jer ovako će vrlo brzo početi živcirati gledatelje. Društvo fenjeraša Šalkoviću čini Miro Ungar. Ne pleše baš nešto, ali ga izvlači šarm i elegancija. A izvlače ga i glasovi vremešnih gospođa.

U trećoj emisiji pleše se tango i jive.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube