Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Nera Stipičević i Bojan Jambrošić glavni favoriti Plesa sa zvijezdama na kladionicama

Ples sa zvijezdama 2010  (Foto HRT)Kladionica Stanleybet obogatila je svoju ponudu – ove sezone se možete kladiti na pobjednika Plesa sa zvijezdama, pobjednika pojedine emisije, a sreću možete okušati i u pogađanju tko će biti bolji u međusobnom duelu. 

Prema koeficijentima, najviše šanse (i najmanji koeficijent – 2.7) da pobijede imaju Bojan Jambrošić i Nera Stipičević. Najlošije stoji Petar Vlahov (koeficijent 15) te Ivana Brkljačić (koeficijent 9). Koeficijenti ostalih natjecatelja kreću se 0d 6 do 7.

U ovotjednoj emisiji za pobjednika su glavni kandidati Nera Stipičević i Hrvoje Rupčić – no gledaju se samo ocjene žirija, glasovi publike se ne računaju!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube