Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Šokantno ispadanje Ive Šulentić i Damira Horvatinčića

Iva i Damir (Foto: HRT) Pet preostalih parova u Plesu sa zvijezdama ove je subote plesalo sambu za bodove i bečki valcer za umjetnički dojam. Unatoč sjajnoj sambi i visokom drugom mjestu (žiri im je dodijelio redom devetke), zbog najmanjeg broja glasova publike iz daljnjeg natjecanja ispali su Iva i Damir.

Iva i Damir su bili jedan od dva para (drugi je Franka Batelić i Ištvan Varga) koje su mnogi vidjeli u finalu odnosno kao pobjednike ovosezonskog showa. No kako u konačnici završnu riječ imaju glasovi publike, od ovog para smo se oprostili u ovoj emisiji. Šteta! 

Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit ponovno su bili najneuvjerljiviji na podiju (kao i u četvrtoj emisiji), no i ovaj puta ih je od ispadanja spasila publika.  

Franka i Ištvan su bili izvrsni, a žiri ih je nagradio visokom ocjenama pa su pobijedili i u ovoj emisiji. Gordan Kožulj i Ana Herceg su, kao i Vedran Mlikota i Marija Šantek korektno otplesali sambu. 

Iako smo tužni zbog ispadanja izvrsnog para, ipak se moramo sjetiti da su takva pravila showa. Oni koji žele uživati u pravom natjecateljskom plesu u kojem samo stručni žiri ocjenjuje plesne parove uvijek mogu posjetiti i podržati plesna natjecanja koja su kod nas još uvijek, ukupno gledajući,  premalo posjećena.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube