Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Očekivano: Franka Batelić i Ištvan Varga pobjednici Plesa sa zvijezdama

Franka i Ištvan (Foto: HRT)

U finalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama nije bilo iznenađenja: Franka i Ištvan su bili bolji na plesnom podiju i prema ocjenama žirija i prema broju glasova publike.

Franka i Ištvan su za finalnu emisiju odabrali slowfox i cha cha cha. Niti u jednom od ta dva plesa nisu mijenjali koreografiju, pomalo je sve ličilo na deja vu – pa smo ponovno vidjeli Thriller iz šeste emisije. Izvedba je bila bolja nego kad su plesali te koreografije u prethodnim emisijama. Za treći ples, freestyle, odabrali su rock’n'roll koji su jako dobro izveli. 

Gordan i Ana su odabrali paso doble i slowfox. Za Gordanov paso Davor Bilman je rekao: ‘Konačno si proplesao!’ aludirajući na opušteni neštreberski pristup plesu. Za freestyle napravili su vrlo dopadljivu charlston koreografiju te  prvi put pokupili sve najviše ocjene.  

U finalnoj emisiji ocjene žirija nemaju praktični utjecaj na pobjednika, glavnu riječ imaju glasači, a oni su bili naklonjeniji objektivno boljem paru – Franki i Ištvanu.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube