Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Davor Šuker, Lana Banely, Frano Lasić i Mia Begović u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama

Frano LasićNova, četvrta, sezona Plesa sa zvijezdama započet će 31. listopada. HTV skriva sudionike natjecanja, ali neka poznata imena zvijezda su vrlo izvjesna. Tako će se, izgleda, na plesnom podiju okušati slavni nogometaš Davor Šuker, a suparnici će mu biti glumci Janko Popović-Volarić i Vedran Mlikota.

 

Ženski dio zvijezda bit će izuzetno zanimljiv, glavne kandidatkinje su Mia Begović, Lana Banely, Vanessa Radman i Nera Stipičević. Također je moguće da na podiju vidimo i Ivu Miu Erak, bivšu Bandićevu glasnogovornicu te mladu pjevačicu Franku Batelić, pobjednicu Showtimea.

 

Frano Lasić će također vrlo vjerovatno nastupiti u showu. Proljetos je ‘ispitivao teren’, naime u studiju Anton Marti (u kojem se snima Ples sa zvijezdama) navijao je za svoju tadašnju djevojku Dolores Lambaša koja je nastupala u showu ‘Zvijezde pjevaju’. Ne možemo ne primijetiti da bi bilo zanimljivo da u Plesu sa zvijezdama nastupi i Josip Radeljak – Dikan, trenutni dečko od Dolores.

 

Zanimljivo je da nastup u showu nije prihvatio popularni književnik Ante Tomić. Show će voditi, kao i prethodnih godina, Barbara Kolar i Duško Čurlić. U žiriju također ne bi trebalo biti promjena: očekujemo da će ocjene dijeliti Milka Babović, Elio Bašan, Davor Bilman i Dinko Bogdanić.

 

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube