Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Trbušni ples za djevojčice

Trbušni ples za djevojčiceStudio OSCEO Dalal poziva sve vesele djevojčice da se priduže satima trbušnog plesa u subotu 12. siječnja 2013. u 15h u studiju OSCEO Dalal u Donjem gradu, ulica Zmaja J.Jovanovića 2a (kod RK Doma) u Osijeku. Ako ne budete u prilici 12.01., možete doći na na isto mjesto svake subote od 15-16:30h . 

Mjesečna članarina iznositi će 120 kn (plaća se nakon prvog sata). Kontakt: 099 575 95 85. Treninge će voditi Ruža Madžarević, jedna od glavnih plesačica odrasle napredne skupine škole trbušnog plesa.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali dovesti svoju djevojčicu na sate trbušnog plesa:

1. TJELESNA AKTIVNOST: Za dijete u ovim godinama bitna je tjelesna aktivnost koja će djelovati na daljnje oblikovanje tijela i pravilno držanje. Plešući trbušni ples Vasa djevojčica će imati uspravno držanje tijela, te će uz tjelesnu aktivnost oblikovati svoje tijelo.

2. EDUKACIJA I ZABAVA: Svakom djetetu je edukaciju najbolje pružiti uz zabavu. Mi to upravo tako radimo. Vaše dijete će uz tjelesnu aktivnost koja će za nju biti poprilično zanimljiva primati spektar informacija koje će nadasve poticati daljne sazrijevanje.

3. KOMUNIKACIJA: Prije svega, ovdje smo da bi razvile komunikaciju i druženje. Osim Vaše male princeze, ovdje će se naći još mnogo malih princeza s kojima će ona razvijati svoje komunikacijske sposobnosti, a pritome se i naučiti o radu u grupi.

4. REZULTATI: Drago će nam biti pokazati kako smo prenijeli znanje na Vašu djevojčicu. Djeci u ovim godinama je jako bitno dokazivanje, te će ona nastupima u javnosti podići svoje samopoudanje, a u Vama stvoriti veliki ponos na njezin uspjeh!

5. SRETNA RASPLESANA DJEVOJČICA: Dopustite svojoj djevojčici da se pronađe u duhu plesa, te dane svoga djetinjstva provodi u prekrasnom hobiju koji je odličan odraz za pronalaženje samoga sebe. Trbušni ples je ples pun emocija koje će prolaziti kroz njezin život, tako da će i sam ples postati dio njezina života.

Ovo su samo neki od razloga zbog čega biste Vasu djevojčicu trebali upisati na sate trbušnog plesa!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube

Odgovorite

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>