Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Tri para: tko ide u finale?

Mario i Ana  (foto: HRT)Večeras je na redu polufinalna emisija Plesa sa zvijezdama. Za ulazak u finale natjecat će se Danijela Trbović & Nicolas Quesnoit, Ištvan Varga & Zlata Muck te Mario Valentić & Ana Herceg. Prema dosadašnjim emisijama, nekako se čini da je najizglednije da u finale uđu Danijela i Nicolas.

Danijela i Nicolas su pobijedili u tri emisije, Mario i Ana u dvije, no znakovito je da su Mario i Ana pobijedili u prve dvije emisije. U zadnjim emisijama se čini kako su se pomalo umorili. Danijela i Nicolas su sve bolji i bolji, najlošiji su bili u prve dvije emisije (treće mjesto prema ocjeni žirija).

Za ispadanje je izgleda glavni kandidat par Ištvan-Zlata, kojima, između ostalog, i prema našoj anketi posjetitelji daju daleko najmanje šanse za uspjeh. U posljednjoj emisiji od ispadanja ih je spasila publika, a glasovi publike bi mogli i ovaj put odlučiti tko će ići u finale.

Pred nama je uzbudljiva i zabavna večer!

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube