Vicevi

- Gdje si bio sinoć Mujo?   - Ma vodili me na neki balet.   - ? Šta ti je bolan to?   - Ma skupi se raja, pa uleti jedna pravo luda ženska i nešto se k’o baca, pa bi da poleti, pa ne može. Najzad joj prileti Pročitajte nastavak

Zagonetke mozgalice i pitalice

Anegdote

Jedna zagrebačka dama dovela je svoga sina skladatelju Ivanu Zajcu i ponosno mu reče: - Majstore, moj sin ima veliki dar za glazbu. Osim toga ima frizuru kao Beethoven. Pročitajte nastavak
Autobusni kolodvori, vozni red autobusa i vlaka

Plesne crtice

Gubec-beg je bila treća rock opera u svijetu! Ostale plesne crtice

Plesne izreke

Prvo skoči pa reci hip hop!

‘Budale smo plesali ili ne, stoga plešimo’ – japanska poslovica

Pleši kao da te nitko ne gleda. Poslije se ispričaj onima koji jesu.

Nastavite čitati “Plesne izreke”

Postanite suradnik!

Postanite suradnik!

Volite ples? Bavite se plesom? Želite pisati o plesu? Javite nam se – očekujemo Vas. Vaš sadržaj je dovoljno poslati na naš e-mail info@ples.hr Na vaš e-mail će te dobiti povratnu informaciju kada vijest bude objavljena. 

Kolumna

Pratite plesna događanja, trendove i probleme i podijelili biste ta i neka druga razmišljanja s nama? Imate zanimljive anegdote koje možete uklopiti u tekst? Svatko na svoj način vidi stvari i isto tako subjektivno ih interpretira. Kolumna je najbolji način da se to izrazi. Pozivamo vas da sudjelujete u pisanju istih i tako dijelom doprinesete radu našeg portala.
Kolumna, dakle, treba da sadrzi temu (iz svakodnevice) koja se razrađuje, vaš stav po tom pitanju, viđenje okoline (sredine) i poantu koja iz svega proizilazi. Nije teško. Probajte.

Vaš sadržaj je dovoljno poslati na info@ples.hr  a mi ćemo ga objaviti ukoliko ocijenimo da je zanimljiv te da je u skladu s pravilima našeg portala.

Uvjeti suradnje

Ples.hr zadržava diskrecijsko pravo neobjavljivanja pojedinog poslanog materijala bez posebnog navođenja razloga.
Autor svakog objavljenog članka (suradnik) zadržava svoje autorsko pravo na poslani materijal. Članci koji nisu izvorni rad suradnika koji je članak prijavio ne mogu biti objavljeni bez dozvole treće strane.
Ples.hr nema mogućnost provjere kršenja autorskih prava neke treće strane te se odriče odgovornosti za takva kršenja.
Suradnici dostavljaju svoje materijale dobrovoljno i besplatno.

Plesne cipele

Naučite plesati uz Youtube